Tipy

TOP produkty za rok 2019

Rozhodla som sa vám ukázať to najlepšie z kozmetiky za rok 2019, čo som objavila a zamilovala si. Toto je TOP kozmetika za rok 2019. Ktoré kúsky by ste rozhodne mali vyskúšať?

1. Balea – Pena na čistenie a odlíčenie citlivej pleti

Medzi TOP objavy zo starostlivosti o pleť považuje túto jemnú penu na čistenie a odlíčenie pleti z DM Drogérie. Ja osobne mám najradšej túto ružovú, na citlivú pleť. Stojí len 2,09€, je veľmi príjemná, neštípe ani v očiach, krásne čistí a veľmi dobre odličuje aj odolný make up. Rozhodne ju musíte vyskúšať.

2. MIXA – Exfoliačná maska proti nedokonalostiam pleti

Značku MIXA až tak často nepoužívam, no táto maska ma donútila zamyslieť sa, či by som nemala vyskúšať viac produktov. Exfoliačná maska proti nedokonalostiam je skvelá! Ak ju nanesiete na pleť a necháte ju pôsobiť, jemne odstráni odumreté bunky a vďaka zinku pleť hojí. Pleť je po použití jemná a vyčistená. Tento produkt rada používam aj ako gél na čistenie pleti. Ak máte citlivú pleť s akné, tak ako ja – budete túto masku milovať!

3. Argánový olej a iné oleje na pleť

V roku 2019 som si išla oleje na pleť, ktoré som používala namiesto nočného krému. Vyskúšala som ružový olej, slivkový olej (recenziu nájdeš tu) a ako posledný, ktorý stále používam som objavila argánový olej. Argánový olej pleť hydratuje bez zaťaženia, pôsobí proti starnutí pleti a čo sa mne veľmi páči – hojí ekzém aj akné! Teraz v zime ho používam aj ako podklad pod make up. Vyberte si prírodný Argánový olej, ktorý je za studena lisovaný.

Existuje množstvo olejov, ktoré sedia na rôzne typy pleti a riešia rôzne problémy. Navštívte eshop s prírodnou kozmetikou, prečítajte si o zložení a účinkoch a vyberte si olej pre seba – ak zaradíte oleje do svojej skin care, nebudete ľutovať.

Mimochodom, v roku 2019 som objavovala aj prírodnú kozmetiku a najradšej ju nakupujem na eshopoch:

4. Odličovací olej NIVEA

Značka NIVEA ma tento rok prekvapila peckou na odlíčenie – odličovací olej, ktorý mi poslali ma milo prekvapil a používam ho stále. Pleť rýchlo zbaví všetkého make upu bez toho aby podráždil moju pleť. Neštípe ma ani v očiach, takže s ním hravo odlíčim aj maskaru! Po použití nemám pleť začervenanú ani vysušenú. Prečítajte si celú recenziu tu.  Oplatí sa vyskúšať!

 

5. Matné rúže True color od AVON

Tieto rúže sú moja každodenná záležitosť už od leta a už sa mi poriadne míňajú. Mám odtiene Crimson tide (červený) a Divine twig (nude). Oba odtiene sú decentné ale zároveň výrazne. Sú matné, dobre držia a tie farby milujem. Celú recenziu si môžete prečítať tu.

6. Paletky URBAN DECAY

Urban Decay má super tiene a v roku 2019 som si svoju zbierku doplnila o dve paletky. Bola to veľmi dobrá kúpa, pretože ich používam KAŽDÝ DEŇ! Tiene sú krémové, super pigmentované a veľmi dobre držia aj bez podkladovej bázy. (Viac o kozmetike UD sa dočítate tu.) Je to niečo, čo v drogérii nenádjete a ak hľadáte jednu kvalitnú paletku do svojej zbierky, vyberte si Urban Decay.

7. Erorian CC krém

V roku 2019 som vyskúšala veľa BB krémov, pretože sa mi zlepšila pleť! (Hurá) A tak som nepotrebovala veľmi krycí  make up na každý deň.

To najlepšie, čo som objavila je tento CC krém od Erborian. Kryje iba jemne, no pleť zjednotí, dodá jej fresh look, hydratuje, zakryje póry aj jemné vrásky – proste HD finiš. SPF faktor považujem za plus. A pozor, na rozdiel od desiatky iných BB krémov, ktoré som vyskúšala – vydrží celý deň.  Kórejci proste vedia robiť CC krémy.

 

8. Esteé Lauder Double Wear make up

Povedala by som, že to najlepšie prichádza na koniec. V roku 2019 som si kúpila, vyskúšala, zamilovala a stala sa závislá na make upe Esteé Lauder Double Wear. Už chápem, čo na ňom všetci vidia.

Make up vyzerá na pleti veľmi prirodzene, výborne kryje a pozor – vydrží nekonečne dlho aj bez zapúdrovania. Fakt. Dala som si o o 6:00 ráno a pred polnocou, keď som sa odličovala vyzeral úplne dokonale. Nepoužívam ho každý deň, no keď potrebujem make up, toto je pre mňa stávka na istotu. V zásade je veľmi podobný Catrice Camouflage make upu, ale nespôsobuje mi akné a tak som ochotná si priplatiť. Kupujem na Vivatise, tam je lacnejší ako v parfumériach.

Musíš  Esteé Lauder Double Wear vyskúšať!

9. Karl Lagerfeld For Her

Čo by to boli TOP produkty bez voňavky? Tak vôňa, ktorú som požívala najviac v roku 2019, je Karl Lagerfeld For Her. Je to presne tá, ovocno kvetinová – nie príliš ťažká, nie príliš svieža vôňa, ktorú ja môžem nosiť nonstop. Detailne som ju popisovala tu.

 

Tak, to boli moje obľúbené produkty za rok 2019. Určite mi do komentára napíšte, ktoré produkty v minulom roku oslovili práve vás!

Ak vás zaujíma moje kecanie o týchto produktoch, pozrite si video 🙂

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.