Novinky,  Recenzie

NIVEA odličovací olej a ďalšie novinky

Ešte pred odletom do Izraela ma prekvapil kuriér s balíčkom od NIVEA. Neviem, či mi v NIVEA čítajú myšlienky, ale poslali mi všetko, čo som potrebovala na dovolenku! Balíček obsahoval aj novinku – čistiaci olej na pleť a plno ďalších jesenných noviniek.

V prvom rade ale musím zas a znova NIVEA pochváliť za krásny PR balíček. Naozaj palec hore!Veľmi ma potešila nádherná krabička v tvare srdiečka. Vidieť ste ju mohli na mojom Instagrame alebo v tomto videu. A teraz už poďme na jednotlivé produkty.

Výživný čistiaci pleťový olej NIVEA – recenzia

Pár dní predtým, než mi balíček prišiel som v drogérii obzerala výživný čistiaci pleťový olej od NIVEA, veľmi ma zaujal a vravela som si, že hneď ako spotrebujem môj aktuálny odličovač – kúpim si tento. NIVEA ma predbehla, ale vôbec sa nesťažujem. Hneď som ho vyskúšala. Olej sa po niekoľkých použitiach zaradil medzi moje sväté grály a už som v polovici balenia!

Pleť rýchlo zbaví všetkého make upu bez toho aby podráždil moju pleť. Nevadí a neštípe ma ani v očiach, takže s ním hravo odlíčim aj maskaru! Po použití nemám pleť začervenanú ani vysušenú. Za tento produkt má NIVEA u mňa palec hore a ja odličovací olej rozhodne nemám posledný krát!

Ako funguje čistiaci olej NIVEA?

Ako zázrak! Vytlačíte si niekoľko pumpičiek oleja, rozmasírujete po tvári, čím rozpustíte make up. Potom pridáte vodu, ktorá olej zmení na mliečnu konzistenciu. Tá ide veľmi ľahko zmyť z pleti a nezanecháva mastný film. Super!

Micelárne obrúsky

Voči micelárnym obrúskom som bola naozaj skeptická. Podobné produkty ma dosť štípu v okolí očí a dráždia mi pleť. No keďže som letela lietadlom, vzala som si tieto obrúsky so sebou – aby som mala menej tekutín. Obrúsky so používala počas celej dovolenky a nemala som s nimi najmenší problém. Rýchlo odlíčili (na odlíčenie mi stačil vždy iba jeden obrúsok) a moju pleť nedráždili. 

A ozaj… pozrite na ten rozmtomilý obal s tučniačikom!

Micelárne obrúsky chválim a hodnotím veľmi pozitívne. Odlíčenie s nimi bolo rýchle a príjemné. Určite to však nie je záležitosť na každodenné použitie – na bežný deň zvoľte radšej iný spôsob odlíčenia. No na cestovanie to bola pre mňa ideálna voľba. Ak hľadáte obrúsky na cesty, tak tieto vás určite nesklamú.

 

NIVEA Glow BB krém

Nivea BB krémy som nikdy predtým neskúšala, takže ma potešilo, že teraz môžem. NIVEA Glow BB krém obsahuje výťažok z magnólie. Pleť by mal upokojiť, vyživiť a hydratovať. Okrem toho má antibakteriálne zloženie, ktoré by malo redukovať nedokonalosti. Po nanesení by mal poskytnúť matný finiš (názov “glow” tak môže miasť). Je v univerzálnom odtieni.

BB krém NIVEA  krásne “niveácky” vonia a toto ja môžem.  Kameňom úrazu je ale v mojom prípade univerzálny odtieň. Krém má do istej miery schopnosť prispôsobiť sa odtieňu pokožky a po nanesení rozhodne nie je taký tmavý ako keď ho vytačíte z tuby ale pre mňa ako pre bledulu je stále tmavý. Zabalila so si ho do Izraela, kde som sa opálila a tak sa mi naozaj hodilo mať zo sebou niečo tmavšie. (a mohla som ho testovať)

Krém má veľmi ľahké krytie, postačujúce iba na zjednotenie tónu pleti – na zvyšok problémov budete potrebovať korektor. Môžem súhlasiť s tým že pekne hydratuje. Jeho finiš je saténový – nie úplne matný. Páči sa mi antibakteriálne zloženie a podľa mňa je BB ideálna voľba pre mladšie ročníky, teenagerky, ktoré nechcú alebo nemôžu používať klasický make up. Za mňa je to taká víkendovka.

 

Podkladová báza NIVEA Glow 2v1

Ak ma niečo z balíčka okrem odličovacieho oleja nadchlo, tak je to podkladová báza Glow 2v1. V podstate je to ľahký, hydratačný krém s mandľovým olejom. Na pleti je veľmi osviežujúci, rýchlo sa vstrebáva a mám pocit že pleť naozaj vyhladí a dobre pripraví na make up. Dokonca sa mi zdá, že naozaj pomáha predlžovať výdrž make upu. 

Navyše vôbec neupcháva póry a moja pleť s ním pri každodennom používaní nemá najmenší problém. Ja ju používam namiesto denného krému pred make upom. Povedala by som, že je to taká zdravšia varianta bázy pod make up a na každodenné nosenie je za mňa plne ideálna. Na večernú udalosť by som ale predsa len volila klasickú bázu.

Podkladovú bázu NIVEA Glow rozhodne odporúčam všetkým, ktorý majú normálnu až suchú pleť. Na mastnú pleť toto podľa mňa nebude.

Ďakujem NIVEA krásne za PR balíček 🙂 Ak by som vám mala niečo z balíčka vypichnúť a odporučiť, tak sa rozhodne oplatí pozrieť na čistiace odličovacie oleje NIVEA a tiež na tú podkladovú bázu Glow. Oba produkty ma dostali! Ani zvyšok balíčka však nie je na zahodenie.

Skúšali ste niektoré novinky NIVEA?

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.