Novinky,  Recenzie

Novinky Mary Kay Apríl – Jún 2022

Dnes by som vám rada predstavila novinky Mary Kay z katalógu Apríl – Jún 2022.  Na úvod prezradím, že som si medzi nimi našla niekoľko favoritov.

Sada na pedikúru

Pripravte svoje nohy na otvorené topánky! Kolekcia na pedikúru predstavuje tri jednoduché kroky pre dokonalú pedikúru. Obsahuje peeling na nohy, masku na nohy a pemzu. Produkty musím pochváliť. Peeling je dostatočne drsný a nohy (ale aj ruky) krásne vyhladí. Masku n nohy si dáva každý večer pred spaním v tenkej vrstve a naozaj vidím, aj cítim rozdiel v jemnosti chodidiel. Páči sa mi  svieža vôňa produktov a celkovo balenie, ktoré je vhodné ako darček.

Gélová krémová lícenka

Osobne ma z noviniek najviac zaujala gélovo krémová lícenka. Pleť krásne rozjasní a dá sa vrstviť, vďaka čomu sa s ňou ľahko pracuje. Nemusíte sa báť, že budete vyzerať ako Marfuša.  V jednej vrstve je lícenka veľmi nenápadná, iba dodá líčkam šťavu.  Pleť hydrtauje vďaka kyseline hyalurónovej. V ponuke sú 4 odtiene. Odtieň Dewy Peach používam každý deň.

Odtieň Dewy peach:

 

Očný krém na okamžité zmiernenie opuchov

Zaujímavá novinka je očný krém na okamžité zmiernenie opuchov. Okamžitý účinok potvrdilo až 97 % účastníkov klinickej štúdie a ja sa pridávam. Prekvapilo ma to, ale krém naozaj funguje. Má chladivý efekt a vďaka losovovej farbe potláča aj viditeľné kruhy pod očami, nie len opuchy.  Bohužiaľ, ja ho môžem používať len občas, pretože mi vysušuje očné okolie, no ako občasná záchrana je fajn. Viac o tomto zázraku si môžete prečítať v tomto článku.

 

Viac noviniek nájdete na webe marykay.sk. Ktoré z noviniek vás zaujali? Za mňa rozhodne vyskúšajte gélové lícenky.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.