Novinky

Čo ukrývala kozmetická taštička od Mary Kay?

Keď som začiatkom mesiaca otvorila veľký balík od Mary Kay, takmer som odpadla. Bola v ňom veľká kozmetická taška plná kozmetiky. Perfektné prekvapenie! Dnes vám chcem ukázať čo v nej bolo. To by ste neuhádli! 

Nádherná kozmetická taška

Začnime hviezdou večera – kozmetickou taškou. Má rozkošný srdiečkový dizajn. Vo vnútri má 4 trojuholníkové samostatné taštičky na zips, ktoré sú priesvitné, čo uľahčuje orientáciu v taške a tiež sú z plastového materiálu a tak sú pomerne vodeodolné. Taška sa dá prakticky zavesiť na háčik a tak ju nemusíte vybaľovať na poličku. Navyše má väčšie rozmery a zaručene do nej zabalím všetko, čo potrebujem.

Čo sa schovávalo v taštičke?

Opaľovací krém

Opaľovací krém s SPF 30, má prijemnú vôňu a nelepivú textúru. Mal by byť vhodný aj na citlivú a alergickú pokožku, čo mňa osobne veľmi zaujalo. Na alergiu na slnku trpím už od detstva a len máloktorý krém mi pomáha zabrániť nepríjmenej reakcii. Už sa teším, ako ho otestujem!

Pleťové masky

V lete je naša pleť namáhaná viac, ako kedykoľvek počas roka. Ja osobne rada používam aj dve rôzne masky naraz. Rôzne časti tváre majú rôzne potreby a tak si dávam čistiacu masku na T – zónu a hydratačnú na líca. perfektne to funguje. Vďaka zásielke od Mary Kay mám teraz poriadnu zásobu!

V balíčku bola Rozjasňujúca maska, ktorá má za úlohu zjednotiť tón pleti, pleť hydratovať a rozjasniť. Po použití mám pleť jemnejšiu.  Maska neupcháva póry a je vhodná aj na citlivú pleť. Rozhodne stojí za vyskúšanie.

Poriadnu dávku hydratácie moja pleť vždy dostane vďaka Hydratačnej gélovej maske s regeneračným účinkom. Táto maska krásne upokojuje podráždenú pokožku, hydratuje a vypína. Takže už po 10 minútach mi viditeľne zmizli drobné vrásky, ktoré už mám. Už po prvom použití som bola z tejto masky nadšená a stal sa z nej môj nový miláčik!

Keď som z balíčka vytiahla Clear Proof Hĺbkovo čistiacu masku, úplne som jasala! Vy viete, že túto masku milujem a tak sa teším, že mám ďalší kus do zásoby. Dúfam, že sa mi nikdy neminie. Táto maska totiž krásne čistí póry, pleť zmatňuje bez vysúšania a upokojuje zapálené miesta. Mám pocit, že pri dlhodobom používaní aj zjednocuje tón pleti a zbavuje pleť pigmentácie, ktorá vzniká po akné. No a…. nádherne, bylinkovo vonia! Za mňa najlepšia maska na svete!

 

Osviežujúci krém na chodidlá a nohy

Osviežujúci krém na nohy je za mňa môj nový, letný must have! Krém pomáha osviežiť unavené nohy (a naozaj funguje). Chladivé, mentolové zloženie pomáha zmierniť opuch a pocit namáhaných nôh. Teraz v lete, keď nosím sandále na opätkoch nepoznám lepšiu úľavu! Odporúčam.

Dekoratívna kozmetika Mary Kay

Dekoratívka Mary Kay je návyková. Čím viac ju skúšam, tým viac chápem, čo na nej všetci vidia a prečo sú ochotný si priplatiť. A tak ma samozrejme potešilo, že môžem vyskúšať ďalšie kúsky.

Maska Lash Intensity™  mi veľmi vyhovuje. Má pomerne veľký aplikátor, na ktorý som si rýchlo zvykla. Riasy mi krásne prečeše, oddelí. Primerane ich zahustí a krásne predĺži. Neotláča sa a ani neopadáva. Robí presne taký efekt, ako mám na maskarách rada a používanie si veľmi užívam. No a to balenie… úplný luxus – uznajte.

Ďalšia perfektná záležitosť je fixačný sprej. Jeden už úplne minula a tak sa teším, že mám ďalší. Naozaj funguje. Make up krásne zafixuje a prepojí pudrové produkty. Používam denne a môže vám ho jedine doporučiť. Ak hľadáte dobrý fixátor, narozdiel od rôznych nepodarkov na trhu, kúpu tohto neoľutujete.

Rozjasňujúce kvapky vyzerajú super, na mňa sú bohužiaľ tmavé a tak ich posuniem do súťaže vám. Tiež som a rozhodla, že vám posuniem aj fixku na pery. Počula som na ňu samú chválu avšak ja by som tento odtieň pravdepodobne vôbec nevyužila. Mimochodom…. fixky na pery sú perfektné očné linky – vyskúšajte.

 

Ďakujem Mary Kay za perfektné prekvapenie! Ktorý produkt vás zaujal najviac?

 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.