Novinky

PR: Letné novinky Mary Kay 2022

Tesne pred pôrodom ma potešil balíček s novinkami od Mary Kay, avšak nestihla som vám ich ukázať “za čerstva” a dostávam sa k tomu až teraz. Verím, že mi to odpustíte a poteší vás, že som novinky už vyskúšala a tak mám pre vás aj krátke recenzie. Poďme na to.

Dvojkroková hydratačná látková maska

Látkové masky zbožňujem, pretože sú osviežujúce, na pleti nezasychajú a tak nie je nutné ich umývať. A tieto novinkové od Mary Kay sú ešte aj účinné. Keď som mala po pôrode veľmi suchú pleť, stačila jedna aplikácia a šupinky boli preč. Ostala len svieža pleť. Zaujímavosťou pri týchto maskách je to, že sérum je od látky oddelené a spoja sa tesne pred aplikáciou. Myslím si, že vďaka tomu má sérum výbornú kvalitu a na pleť sa dostane v plnej sile. Za mňa sú tieto látkové masky veľmi vydarený produkt a patria k mojim Mary Kay favoritom.

Hlavné benefity masky:

  • Okamžitá hydratácia pleti namáhanej slnkom
  • Osvieženie a vyživenie pokožky
  • Praktické balenie

Paleta očných tieňov v teplých tónoch

Za mňa menej vydarená je paletka očných tieňov. Kým matné tiene sú perfekne pigmentované, tak trblietavé tiene ma sklamali – sú pomerne suché a na viečko sa neprenesie toľko pigmentu, koľko by som očakávala. Mary Kay vie urobiť očné tiene oveľa lepšie. V každom prípade, momentálne je to moja JEDINÁ paletka očných tieňov, ktorú doma mám a na bežný deň mi kvalita postačuje. Rada ju používam, teplé tóny, sú presne podľa môjho gusta.

Tekutý rozjasňovač

Tekutý rozjasňovač, ale v inom odtieni som skúšala už pred rokmi a je to bomba! Dá sa naniesť jemne, pre prirodzený efekt, ale dá sa aj vrstviť. Použiť ho môžete na oči, tvár aj telo. Rada si ho kvapkám do telového mlieka, čo zvýrazňuje opálenie.  Veľmi vydarený produkt. Teším sa, že mám nový odtieň.

Nový odtieň gélového rúžu

Gélový pololesklý rúž v odtieni Downtown Brown pribudol do ponuky rúžov Mary Kay. Je to veľmi pekný letný odtieň, ktorý dokonca ladí s paletkou. Vytvoríte ním nádherné letné líčenie. A viete čo? Ak si na dovolenku nezabalíte bronzér, s týmto rúžom viete dodať pleti pekné kontúry.

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.