Novinky

Novinka od Mary Kay pre milovníčky hydratačných rúžov

Mary Kay má nové rúže – hydratačné. Vďaka našej spolupráci som ich mohla vyskúšať a poviem vám, je to presne podľa môjho tehotenského gusta. Sú príjemné ako balzám na pery, naozaj hydratačné a perám dodajú jemnú farbu. Ak máte radi hydratačné rúže a nepotrebujete 100% pigmentáciu a výdrž celý deň, tak na túto novinku pozrite.

Vysoko hydratačný rúž Mary Kay

Je to naozaj hydratačná bomba. Zloženie obsahuje slnečnicový olej a vitamín E. Osobne teraz uprednostňujem skôr farebné balzámky, takže táto novinka je presne pre mňa. narozdiel od balzámov na pery, rúž má lepšiu pigmentáciu. Nie je to plná pigmentácia ako pri iných rúžoch, no za mňa je to fajn na bežný deň. Efekt na perách je lesklý. Netreba očakávať dlhú výdrž, ale mne to takto na vyhovuje.  Nejaké pitie vydrží a pri strácaní sa z pier zanecháva jemný nádych farby.

Na fotke je odtieň Boho plum.

Rúže sú testované na podráždenie pleti a alergie. V ponuke je 8 odtieňov, ktoré boli navrhnuté tak, aby lichotili všetkým tónom pleti.  Ja som si obľúbila odtieň Boho Plum a Casual Rose. A nebudeme si klamať, po iných rúžoch som posledné týždne nesiahla! Novinka nebude  vyhovovať každej žienke, no pre mňa je ako stvorená.  Ak máte radi ľahké, hydratačné rúže, tieto vysoko hydratačné od Mary Kay by vás mohli zaujať.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.