Recenzie

Záchrana pre suché končeky – BioNike Shine On Nutrihair šampón a kondicionér (recenzia)

Ak máte odfarbené vlasy bez života a trápia vás suché konce, zbystrite pozornosť. Objavila som BioNike Shine On Nutrihair reštrukturalizačný šampón a kondicionér, ktoré ako sa zdá, naozaj fungujú. A ako bonus majú aj skvelé zloženie testované na nikel, bez konzervantov, gluténu a s olejom z granátového jablka. 

Moje vlasy som si zničila minulý rok, keď som si dala urobiť balayage v salóne (!). Od vtedy mám vlasy suché a asi od polovice dĺžky aj mŕtve. Bez lesku, bez života – ako slamu. Používala som rôzne masky, kúry a olejčeky, ale všetko to malo len vizuálny efekt. Nemám pocit, že by mi niečo z toho výrazne pomohlo. Až so šampónom a kondicionérom Shine on Nutrihair BioNike som zaznamenala rozdiel. 

Fotené pri rôznych svetelných podmienkach – preto iná farba. Fotky sú neupravené. 

Ako funguje BioNike Shine On Nutrihair reštrukturalizačná rada  na mojich vlasoch? 

Myslím si, že rozdiel je pekne vidieť na fotkách. Pred – pred umytím moje suché vlasy a fotka po je fotená po fénovaní. Nepoužila som žiaden olej!  Moje vlasy sú pekne hydratované a lesklé. Majú naozaj lepšiu štruktúru, sú uhladené a rozhodne majú viac života. Tento efekt nebol iba vizuálny po umytí, trval dni do ďalšieho umytia. A trvá celý čas, čo šampón a kondicionér  používam 🙂 Ani raz som odvtedy nemusela použiť olej na vlasy. 

Som milo prekvapená. Baví ma aj vôňa, ktorú je cítiť z vlasov po umytí. Jediná nevýhoda je, že vlasy sa mi teraz rýchlejšie mastia a chce to častejšie umývanie (alebo suchý šampón). BioNike šampón a kondicionér má zloženie s vysokou znášanlivosťou pre dennú starostlivosť, takže ich môžete používať každý deň. Ja som na to lenivá.

Šampón BioNike má tekuto krémovú konzistenciu a pekne pení na mokrých vlasoch, ktoré jemne vyčistí. Obohatený o olej z granátového jablka, ovocné výťažky a špeciálne silikóny, napomáha obnovovať pevnosť vlasových vláken a predlžuje účinok farieb na vlasy. 

Kondicionér BioNike má krémovú, našľahanú konzistenciu. Ľahko sa zmýva a reparuje poškodenie suchých a/alebo slabých vlasov. Obohatený o olej z granátového jablka, ovocné výťažky a špeciálne veľmi ľahké silikóny, hydratuje a vyživuje vlasové vlákna, zabalí ich od korienka ku končekom neviditeľným filmom, ktorý uzatvára kutikulárne šupiny. Uľahčuje rozčesávanie.

Za seba vám môžem tieto produkty vlasovej starostlivosti doporučiť. Páčiť sa budú najmä žienkam, ktoré majú farbené a suché vlasy, ako ja. 

Poznáte značku BioNike?

Talianska spoločnosť BIONIKE predstavuje odborné dermatologické znalosti, vedecké inovácie a záruku účinnosti a vysokej znášanlivosti produktov pre zdravie a krásu aj tej najcitlivejšej pleti.  Nikel spôsobuje väčšinu prípadov alergickej kontaktnej dermatitídy. Preto sú všetky produkty, vrátane vlasovej kozmetiky testované na nikel.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.