Recenzie

Táto maskara ti dodá okamžitý objem!

Nedávno mi v schránke pristál ďalší krásny PR balíček od Oriflame! Obsahoval novinku – maskaru pre okamžitý objem rias. S maskarami od Oriflame mám dobré skúsenosť – ale sedí mi aj špirála The ONE Tremendous Big Volume? To vám hneď prezradím.Na úvod opäť raz schválim krásny PR balíček, ktorý hneď zlepší celý zážitok z prezentácie novinky! Krásna magnetická krabička vás núti produkt okamžite testovať.  Samotný dizajn produktu zapadá do novej, farebnej rady Oriflame a mne sa kombinácia fialovej a zlatej naozaj páči! Navyše maskara má štedrý obsah 10 ml. Wau.

 

Po otvorení špirály som si nebola istá, či mi maskara sadne. Má na môj vkus príliš veľký (dlhý aj tučný) aplikátor.  Jedná sa o novinku – superveľkú kefku s viac ako 300 štetinkami (!), ktorá by mala priniesť okmažitý objem bez zlepenia. Táto revolučná kefka má 5 výčnelkov, 30 mm a vankúšikovité vlákna, ktoré absorbujú náplň. Vďaka dizajnu by mala kefka zabezpečí 6x väčší objem.

 

Dodala mi táto maskara okamžitý objem?

Veľké kefky sú dosť kontroverzné a poznám veľa žien, ktorým nevyhovujú – ja patrím k nim. Aj tak som ale maskare dala šancu 🙂 Väčšina maskár sú po otvorení strašne mokré, špirála Tremendous Big Volume mala vďaka vankúšikom okamžite dobrú konzistenciu a krásnu čiernu farbu! Už po prvom nanesení naozaj urobila na mojich riasach objem a dodala im aj trocha dĺžku. Dá sa povedať že v dvoch vrstvách urobí až false lash efekt! Navyše nezlepuje a neotláča sa počas dňa, ak nezmoknete… Vodeodolná nie je.

Je to fajn maskara pre každú, ktorá má rada výrazný objem rias – bez zlepenia. Na mňa je to na bežný deň veľmi výrazné a uprednostňujem skôr predĺžené vejáriky rias. No keď ide o večerné líčenie, je to moja nová to go maskara! Chválim a odporúčam.

Ozaj. Podľa štatistiky, maskara tvorí pre väčšinu žien základ líčenia a ak by si mali vybrať iba jednu vec, ktorú použijú bola by to práve špirála. Ja mám ako základný kúsok korektor – zbaviť sa kruhov pod očami a vyrážok je pre mňa must have.

Aký produkt tvorí váš základ líčenia? Ak by ste mali zvoliť len jednu vec, ktorá by to bola?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.