Novinky

Festivalové novinky AVON

Ešte začiatkom leta ma AVON potešil balíčkom noviniek. A musím samu seba pochváliť za výber (mohli sme si vybrať, čo chceme testovať), pretože som sa trafila a väčšinu vecí z balíčka používam často a niektoré dokonca na dennej báze. Tieto produkty proste musíš vyskúšať!

Matné rúže

Tieto matné rúže True color nosím celé leto! Mohli ste ich vidieť aj v mojom videu o každodennom make upe. Majú dve rady: NUDE a RED – vybrala som si z každého jeden odtieň a musím sa pochváliť. Obe sú fajn. Nude nahradil môj doterajší každodenný nude rúž a nosím ho naozaj často. Pochváliť musím aj luxusný dizajn.

Výdrž je lepšia ako priemerná. Zvládnu pitie aj ľahké jedlo. Jediné čo by som vytkla je trochu suchšia konzistencia aj nie veľmi komfortný pocit na perách, čo je ale daň za matný a dlhotrvajúci vzhľad, ktorú som ochotná zaplatiť. Keď mi to prekáža hodím cez to balzám alebo lesk a razom je z toho komfortnejší rúž.

Červený som si vybrala v odtieni Crimson tide a nude v odtieni Divine twig aka moja ideálna nude. Oba odtiene sú decentné ale zároveň výrazne. Aj tá červená nie je vôbec vulgárna, vhodná na bežné dni keď chcete trochu zvýrazniť pery.

Laky na nechty Pro Colour

Vybrala som si koralový odtieň a odtieň chop chop cream, ktorý je úchvatný a často ho nosím. Najmä teraz na opálnej pokožke je krásny.  Laky majú krásne odtiene, dobre sa nanášajú, naozaj rýchlo schnú ale bohužiaľ majú na mne veľmi zlú výdrž. Už na druh deň ich mám oprieskané a tak ich nemôžem doporučiť.

Rozjasňovač FX Flaslight

Ak je existuje niečo, čo potrebuješ na festival, je to rozhodne tento rozjasňovač od Avon Mark. Premení každé líčenie na festovalový look. 😉 Obsahuje trblietky, koré vidno iba pri určitom uhle svetla. Z predu to pôsobí pomerne nenápadne ale pootoč hlavou a booom!

Navyše trblietky dobre držia aj na očných viečkach a takmer neopadávajú z tváre, čo musím veľmi pochváliť lebo pri podobných produktoch som mala inú skúsenosť. Tiež nerozbíja make pod sebou. Takýto kvalitný a bláznivý kúsok mi naozaj chýbal a musím za tento rozjasňovač Avon pochváliť!

Hneď som ho musela použiť aj v líčení – kukni koniec článku.

Fixka na pery 2in1 Lip Tattoo

Keď som na ponukovom liste videla fixku na pery, musela som ju vyskúšať! A dobre som urobila. Je to neuveriteľne siný “držiak”! Drží celý deň a ťažko sa odličuje – naozaj ťažko. Aj najlepší dvojfázový odličovač sa na nej potrápi a často mi na perách ostane stain, ktorý proste odlíčiť vôbec nejde! Preto fixka nie je vhodná na každý deň.

Rozhodne je fajn mať však takýto super držiak v zbierke a na výnimočné príležitosti ho použiť – červená, ktorý vydrží je must have! Na perách nevytvára nepríjemný pocit. Tenká časť pery pekne vykontúruje a hrubšia ich vyplní.

Navyše viete čo? Je to perfektná očná linka, ktorá spoľahlivo kreslí aj na tiene. Pozrite na koniec článku, kde som fixku použila ako očnú linku.

Takto to vyzerá po odlíčení:

A ktoré produkty teda musíte vyskúšať? Fixku na pery pre jej výdrž, rozjasňovač na vybláznenie a matné rúže! Za mňa všetko perfektné produkty za ceny, ktoré nebolia. No a takéto líčenie s novinkami som vytvorila. Môžete sa tešiť aj na video návod.

 

Páči sa ti líčenie? Ktoré produkty ťa zaujali? Napíš mi!

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.