Novinky

Prirodzené dobré novinky Nivea

Veľmi sa mi páči, že značka Nivea smeruje prírodnou cestou a prináša aj do drogérií kozmetiku, ktorá nezaťažuje životné prostredie. Neostali len pri kvalitnom zložení prírodného pôvodu a obale z recyklovaných plastov.  Novinkou je inovatívna fľaša telového mlieka, ktorá sa dá jednoducho zrolovať a nezaberá miesto v odpade.  

98% zložiek prírodného pôvodu.

Presne také zloženie majú nové telové mlieka aj sprchovacie gély z rady Naturally Good.   Ja osobne som mala možnosť vyskúšať sprchovacie gély s vôňou Wild Rose a Cotton flower. Oba majú husté zloženie a na umytie celého tela mi stačí veľkosť  väčšieho hrášku. Jemná, nevtieravá vôňa mi veľmi vyhovuje.

Rovnako príjemné sú aj telové mlieka. Nie sú úplne hutné a pomerne rýchlo sa vstrebávajú. Zabezpečia dokonalú hydratáciu (a to moja suchá koža na nohách oceňuje) a zdá sa mi, že aj upokojujú pokožku po holení. Pochváliť chcem inovatívne balenie, ktoré je tenké (ale neprasklo) a po vypotrebovaní viete obal stlačiť a zrolovať. Je to zaujímavé a mali by to takto robiť všetky značky!

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.