Novinky

Šťavnaté novinky NIVEA

Moje leto odštartoval voňavý PR balíček od značky NIVEA a bola by veľká škoda, keby som vám o ňom nenapísala. Všetky produkty z balíčka sa mi páčia a používam ich takmer denne. To sa často nestáva a  tak dúfam, že vás inšpirujem a že si medzi novinkami nájdete aj vy svojho favorita. A ozaj. Komu sa nechce čítať, môže si pozrieť video, ktoré som o novinkách natočila. (nájdete na konci článku)

Leto bez opaľovacieho krému si už ani neviem predstaviť. Trápi ma alergia a keď na mňa dlhšie pečie a ja nepoužijem SPF, môžem sa tešiť na nepekné vyrážky. Preto ma veľmi potešil krém z balíčka – gélový krém na opaľovanie. Novinka s SPF 30 má nelepivé zloženie (čo ocenil aj môj priateľ) a extrémne rýchlo sa vsiakne do pokožky. Prakticky hneď po krémovaní sa môžem obliecť. No a keď nemám po ruke SPF na tvár, používam tento gélový krém od NIVEA.

Gél do sprchy z novej rady Fresh Blends rozvoňal celý balíček. Škoda, že vám neviem dať ovoňať. Sprcháč som si zamilovala! Sviežu ovocnú vôňu si užívam každé ráno po sprche a perfektne ma to preberie do nového dňa.  A najlepšie na tom je, že má prírodné zloženie – takže sprchovaním nezaťažujem planétu.

Ďalšou voňavou peckou z balíčka je pomarančový antiperspirant. Okrem toho, že preberie moje čuchové bunky aj výborne funguje proti poteniu – testovala som ho počas horúčav. Čo sa mi na ňom ešte páči je aj balenie s praktickým zamykaním.

V balíčku boli aj micelárne obrúsky NIVEA, ktoré som mala už niekoľko krát a sú výborné. Rýchlo odlíčia a nedráždia moju pleť. Používam ich hlavne na cestovanie, no nebudem vám klamať. Občas ich použijem doma, keď sa mi večer nechce odličovať.

Na záver musím značku NIVEA veľmi pochváliť za to, že naskočili na eko trend a priniesli produkty, ktoré majú recyklované obaly a prírodné zloženie, šetrné k prírode. Myslím, že všetky veľké značky by mali ísť príkladom.

 

Ktoré z noviniek Nivea vás oslovili? Napíšte mi do komentára!

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.