Recenzie

Lepší darček pre ženu nepoznám! Guess Look Book Lip.

Keď parfumérie elnino.sk na svojom eshope naskladnili look booky od značky Guess, bolo mi jasné, že jeden naozaj potrebujem. A nie len ja. Look book od Guess ocení každá žena, stačí len vybrať ten správny. Ja som si vybrala Look book lip v odtieni Peach. Bola to pre mňa skvelá voľba.

Okrem look bookov na pery si môžete vybrať aj Look book Face a Look book Eyes. Všetky darčekové kazety sú v troch farebných variantách,  vyzerajú skvelo a myslím si, že každá žena si vyberie ten svoj! Ako som spomínala v úvode, ja som si vybrala LIP v odtieni Peach. Pretože obsahovala rôzne odtiene od najsvetlejších leskov po červený matný rúž.

Guess Look Book Lip – Peach

V dizajnovo peknej, magnetickej krabičke dostanete 3 lesky na pery, 3 rúže a zrkadielko do kabelky. Na každom produkte je logo značky Guess. Balenie vyzerá veľmi pekne a tak verím tomu, že takáto darčeková kazeta urobí veľkú radosť – mne urobila. 🙂

Lesky a rúže môžete nosiť samostatne alebo kombinovať. Osobne si vždy hodím lesk do kabelky a na pery si nanesiem len matný rúž. Musím pochváliť príjemný aplikátor, ktorý mi vyhovuje. Po čase je na perách vysušujúci a tak si ho pretriem leskom, ktorý perám vráti komfort. Výhoda leskov je, že vôbec nelepia.

Čo sa týka výdrže, nie sú to dlhotrvajúce matné rúže. Ale zase, ani to nikde nesľubujú. Vydržia na perách niekoľko hodín a zvládnu aj kávičku a nejaké pitie. Po jedle je rúž nutné upraviť. Ak by som mala niečo kritizovať tak je to len balenie samotných produktov. Príde mi ako veľmi lacný plast a od značky Guess by som asi chcela niečo viac.

Na druhej strane, celý look book nie je vôbec drahý. Za veľmi priaznivú cenu dostanete 6 skvelých produktov a zrkadielko. Veľa muziky, za málo peňazí. Nosenie rúžov si veľmi užívam. Ak hľadáte darček pre kamarátku, maminu alebo len tak pre samú seba, odporúčam pozrieť si ponuku Look Bookov Guess na elnino.sk

Ktorý rúž sa vám na mne páči najviac? Komentujte číslom!

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.