Recenzie

Beaver – Cherry blossom šampón a kondicionér vz. moje vlasy

Moje vlasy majú za sebou už jeden životný príbeh a zďaleka to nekončí. Občas mám pocit že moje vlasy sú samostatná osobnosť a iba spolu žijeme. Už som ich mala po zadok, po plecia aj na Alice (z Twilight ságy. Proste veľmi krátke.). Tmavé, čierne, husté, plešaté a dokonca aj ružové. No a teraz ich mám odfarbené. Zase raz. Často sa ma pýtajú, ako to robím, že mi vlasy tak rýchlo rastú. Nijako. Sama sa občas čudujem, čo všetko zvládli, že ich stále mám a že mi stále rastú. Mám pre svoje vlasy skrátka geneticky veľmi dobrý základ. Samozrejme že sa snažím sa o ne starať. Vždy používam oleje a ochranu pred teplom. Po odfarbení som mala vlasy oslabené a už to chcelo niečo viac.

A tak som ponuke od Beaver nemohla povedať nie. Beaver je luxusná vlasová kozmetika za stále celkom dostupné ceny. Ich produkty neobsahujú zdraviu škodlivé látky (napr.: Sodium Lauryl Sulfate) a pri dlhodobom používaní by ste mali vidieť výsledky v podobe zdravších vlasov. Na moje odfarbené vlasy sme zvolili radu Cherry blossom.

Rada Cherry blossom by mala pomôcť s revitalizáciou vlasových vlákien aj pokožky hlavy. A nádherne vonia. Ako profesionálna kozmetika s prímesou čerešní.  Z vlasov som tieto produkty cítila ešte niekoľko hodín po umytí.

Na a čo na túto radu hovoria moje vlasy? Šampón sa im veľmi páči, ale kondicionér ich zaujal iba vôňou.

Šampón je naozaj skvelý. Vlasy vyčisti až do “vrzava” – čo sa mi veľmi páči a pri šampónoch to vyhľadávam. Šampón vlasy nezaťažuje. Po použití sú vzdušné a nemastia sa príliš rýchlo. Obľúbila som si ho a dodnes ho používam.

Bohužiaľ kondicionér mi nesadol. Od kondicionéru očakávam hlavne jednoduché rozčesávanie. Moje vlasy sa prirodzene motajú a sú dosť “dredovité”. Skrotiť ich dokáže len skutočný hrdina medzi kondicionérmi. Po použití kondicionéru Cherry Blossom som dosť bojovala s rozčesávaním. Tiež sa mi vlasy až priveľmi zamotali aj počas noci, čo sa mi pred tým, ani po tom, ako som prestala kondicionér používať nestalo. Musela som použiť na rozčesanie dodatočne kondicionér v spreji a to nie len po umytí, ale aj ráno po zobudení medzi umytiami. Kondicionér som po niekoľkých súbojoch v rozčesávaní prestala používať.

No ale celkovo som rada, že som mohla obohatiť moju vlasovú starostlivosť o šampón z profesionálnej vlasovej kozmetiky. A brúsim si zuby na ich keratínovú radu, ktorú ste nedávno mohli vyhrať u mňa na Instagrame. Ozaj… Ako sa staráte o svoje vlasy vy?

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.