Recepty

Banánové muffiny s ovsenými vločkami

Ahojte. Dúfam že si užívate víkend. Ja od kedy chodím do práce, tak sa víkendov neviem nabažiť. každopádne, nie toto som chcela. Dnes som si pre vás pripravila taký… ehm… polo zdraví recept. Potrebovala som sa zbaviť vločiek, ktoré mi skrátka do jogurtu nechutili. Najjednoduchšie pre mňa rozhodne bolo upiecť z nich niečo chutné a sladké.  Banánové muffiny s ovsenými vločkami boli jasná voľba.

Na Banánové muffiny s ovsenými vločkami potrebujete:

1 hrnček mlieka

1/2 hrnčeka ovsených vločiek

1/4 hrnčeka olivového oleja

1/4 hrnčeka cukru

2 ks banánu

1 balenie kypriaceho prášku do pečiva

čokoládu

 

Recept som robila aj ja prvý krát a aj keď to nie je úplne moja šálka – takéto banánovo vločkové veci, tak mauffiny boli výborné. Osobne by som ale odporučila staršie banány, ktoré sa ľahšie mačkajú. Tiež sa mi podarili nízke a teda si myslím, že to bolo chýbajúcim vajíčkom. V recepte na internete ho nespomínali, ale ja vám odporúčam ho tam buchnúť.

Postup Banánové muffiny s ovsenými vločkami:

Postup je veľmi jednoduchý. Banány rozmačkáte vidličkou a  pridáte ostatné ingrediencie. Všetko spolu zmiešate a nalejete do formy na muffiny. Pečiete cca 20 minút na 190°. Odporúčam to ale kontrolovať – každá rúra je samostatná osobnosť. 😀

Určite mi dajte vedie ako sa vám muffiny podarili a či chutili.

 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.