Recenzie

Aká je značka Kneipp?

Vďaka mojej spolupráci s eshopom parfemy-elnino.sk  som už mohla vyskúšať rôzne (pre mňa nové) značky. Najnovšie ma potešili zásielkou produktov Kneipp. Túto značku poznám ako výrobcu solí do kúpeľa a veľmi ma prekvapilo, že majú vo svojom portfóliu ďalšie produkty. Aké?

Pleťové masky Kneipp

K relaxačnému kúpeľu pre mňa patria aj pleťové masky. Chill out masku, od značky Kneipp som skúšala prvý krát a musím povedať, že ma zaujala a rada vyskúšam ďalšie. Na pleti bola zľahka chladivá a mala intenzívny upokojujúci účinok. Po použití som mala pleť bez začervenaní, upokojenú a hydratovanú Veľmi príjemný produkt!

 

Balzám na pery Kneipp

Prekvapila ma aj ponuka balzámov na pery. Ja som mala možnosť vyskúšať vanilkový, prírodný. Páči sa mi plne ekologické, recyklovateľné balenie a tiež efekt na perách. Balzám je hydratačný, mastnejší, hutnejší a veľmi dlho na perách drží – nezmizne rýchlo. Za mňa je skvelý na noc a aj teraz, do zimného počasia. V ponuke sú rôzne vône a dokonca aj balzamy, ktoré farbia. Na červený sa chystám!

Oleje a soli do kúpeľa Kneipp

Svojimi olejmi a soľami do kúpeľa je táto značka známa a ja som už nejaké vyskúšala v minulosti. Vždy som bola spokojná. Inak to nebolo ani v prípade Levanduľovej soli z balíčka od eshopu a Relaxačného oleja. Oba produkty majú výraznú vôňu, ktorá slúži na aromaterapiu – preto odporúčam vyberať si tieto produkty podľa toho, čo vás trápi a čo potrebujete kúpeľom vyriešiť. Soľ trochu aj pení, čo sa teším, lebo mám penu v kúpeli rada. Mimochodom, levanduľová soľ je okrem uvoľnenia pred spaním výborná aj na bolesť hlavy.

 

Máte radi značku Kneipp? Vedeli ste, že má značka takéto portfólio produktov? 🙂

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.