Recenzie

Recenzia: REAL TECHNIQUES BRUSHES REBEL EDGE™ TRIO

Štetce recenzujem málo. Asi to bude tým, že luxusné štetce si nekupujem a väčšina priemerných spĺňa moje požiadavky a fungujú. No keď som videla tieto netradičné skosené štetce, bolo mi jasné, že ich chcem vyskúšať a podeliť sa o tom s vami.

Medzi moje najobľúbenejšie značky štetcov, ktoré dostanete už aj v drogérii patrí značka Real Techniques. Ich štetce sú cenovo dostupné a veľmi kvalitné. Niektoré kúsky mám už roky, pravidelne ich periem a sú stále ako nové. Za značku RT dám ruku do ohňa a ak si chcete kúpiť kvalitnú sadu štetcov, ktorá vám neurobí dieru v peňaženke ale bude slúžiť roky, vyberte si niektoré zo štetcov Real Tehcniques.

Keď mi Veronika ponúkla sadu skosených štetcov Real Techniques Rebel Edge Trio, nebolo o čom. Netradičné štetce mojej obľúbenej značky som chcela vyskúšať. A aj napriek tomu, že som k nim bola skeptická, jeden zo štetcov sa stal mojim každodenným pomocníkom!

Recenzia na ružové rebelské trio

Sada obsahuje 3ks štetcov – 1ks na bronzér, 1ks na rozjasňovač, 1ks na očné tiene. Všetky štetce majú klasicky Real Techniques dizajn, kovovú rúčku s gumenou časťou, ktorá je protišmyková. Vďaka tomu sa štetce dobre držia a jednoducho používajú. Osobne sa mi páči ružová farba tejto sady. Štetce sú pomerne husté a majú jemné štetinky, ktoré ani po vyčistení nevypadávajú. Kvalita sady je klasická “reltechňácka” a ja som s ňou nadmieru spokojná.

 

Účel jednotlivých štetcov som si troška prispôsobila. Štetec, ktorý bol pôvodne určený na bronzér rada používam na púder na celú tvár. Vďaka tomu, že je úzky sa s ním dobre pudruje aj pod očami. Skosený tvar štetca je pri pudrovaní výhoda, pretože takto má štetec lepší sklon a dobre sa drží (mrknite na video dole). Aby som však bola úprimná, nesiaham po ňom často a aj naďalej uprednostňujem klasické štetce na tvár.

 

 

Úplne iná situácia je, keď ide o štetec na rozjasňovač. Nepoužívam ho na rozjasňovač, ale na bronzér a je to najlepší štetec na kontúrovanie/bronzovanie, aký mám doma! Vďaka skosenému tvaru sa výborne drží a broznér s ním dokážem rýchlo naniesť a zapracovať. Tento štetec som si naozaj obľúbila a používam ho denne. Ak by sa dal kúpiť aj samostatne, určite neváhajte!

 

 

Plochý štetec na očne tiene ma, ako môžete vidieť aj vo videu neoslovil. Dala som mu ešte niekoľko krát šancu, ale cestu sme si k sebe nejak nenašli. Za mňa sa s ním oči líčia komplikovane a samotný štetec dosť zhoršuje pigmentáciu tieňov. Škoda, že ho neurobili hustejší, možno by to bolo lepšie a dal by sa použiť na blednovanie.

 

Pozrite si moje prvé dojmy z testovania:

 

Zaujali vás tieto šikmé štetce REAL TECHNIQUES BRUSHES REBEL EDGE™ TRIO?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.