Obľúbené e-shopy,  Recenzie

Radosti od eshopu Mari Prírodná Kozmetika.sk

Ešte začiatkom mesiaca ma prekvapila ponuka na spoluprácu s novým eshopom s prírodnou kozmetikou. Povedala som si, že sympatickú Majku rada podporím a dohodli sme sa, že mi pošle balíček s prekvapením. Dostala som milú zásielku, ktorá sa mi celá trafila do vkusu!

Pozrite si video, kde otváram balíček s prekvapením 🙂

Vďaka spolupráci s mariprirodnakozmetika.sk som navyše mohla vyskúšať doposiaľ nepoznané značky a to Vollaré a značku Ingrid cosmetics, ktoré vyzerajú naozaj dobre, sú prírodné a cenovo veľmi dostupné. Tu je moja recenzia na micelárnu vodu a krém pod oči z “kozej” rady od Vollaré a púdrik od Ingrid cosmetics.

Micelárna voda s kozím mliekom

Micelárna voda s kozím mliekom od značky Vollaré ma milo prekvapila. Celkom dobre odličuje, až na vodeodolný make up, kedy ju treba na mieste pritlačiť a nechať pár sekúnd pôsobiť. Obsahuje kyselinu hylaurónovú a proteíny z kozieho mlieka ktoré by mali pleť vyhladzovať a hydratovať. Môžem potvrdiť. Po použití ma pleť neštípe, ani nemám pocit nepríjemného pnutia. Som veľmi spokojná, za pár eur dostanete 400ml veľmi príjemnej micelárky. Pochváli musím aj praktické otváranie.

Krém na oči Kozie mlieko

Krém  na oči Kozie mlieko od značky Vollaré obsahuje proteíny z kozieho mlieka a harmanček. Očné okolie by mal hydratovať a mal by zmierniť kruhy pod očami. Samotný krém ma príjemnú, ľahkú krémovo-gélovú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva. V očnom okolí ma nedráždi, naopak pekne hydratuje. Čo sa týka kruhov pod očami, nezaznamenala so žiadne zlepšenie. Nenadchol, ani neurazil. Za pár eur je to veľmi príjemný hydratačný očný krém.

Fixačný púder od Ingrid Cosmetics

Naopak veľmi ma prekvapil fixačný, transparentný púder od Ingrid Cosmetics. Na webe som ho teraz nenašla, tak vám dávam odkaz na ryžový. Púder je veľmi jemne namletý, pleť dlhodobo zmatní, zafixuje make up ale vôbec ma nevysušuje, čo je teraz na zimu pre mňa úplná pecka. Jedinou nevýhodou je, že nie je 100% transparentný a chvíľu zanecháva mierne, biele sfarbenie na pleti. Mne ako bleduľke toto nevadí, púder som si veľmi obľúbila a používam ho každý deň.

Ps.: mne osobne sa veľmi páči aj ten reliéf púdru. Je to síce detail ale robí mi radosť 🙂 

 

Ďakujem mariprirodnakozmetika.sk, že si mi poslala balíček!

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.