Obľúbené e-shopy,  Tipy

Voňavý-obchodík.sk: miesto, kde sa potešíš seba alebo svoju kamošku

Ahojte, dnes by som vám rada dala tip na jeden príjemný e-shop. Predstavujem si ho, ako voňavé stánky plné kadidla, ktoré som videla v Izraeli a presne si viem predstaviť ako by voňal, keby bol voňavý-obchodík.sk kamennou predajňou. Je to miesto, ktoré poteší všetky éterické žienky. Všetky čarodejnice. Je to miesto, kde kúpiš darček svojej kamoške, ale potešíš aj seba. Je to miesto plné voňavých vecí, prírodnej kozmetiky, olejov a kameňov. Ja som si tam nedávno tiež urobila radosť. Čo som si kúpila?

 

Sviečka zo včelieho vosku

Sviečka zo včelieho vosku ma zaujala prirodzenou medovou vôňou a detailom malej včielky. Darovala som ju mojej mamke, ktorá v obývačke používa žlté doplnky a miluje takéto veci zo včelieho vosku.

 

Vonný olejček – madarínka

Vonné, esenciálne oleje používam stále. Často u nás doma ide difúzer, ktorý zvlhčuje vzduch a samozrejme ho príjemne prevonia. Môj tajný tip je, že tieto olejčeky kvapkám do vysávača a pri vysávaní tak krásne prevoniam celý byt. Vyskúšajte! Pozrite si ponuku olejčekov tu. 

 

Kameň šťastia

Kamene ma vždy veľmi fascinujú. Tento mesačný kameň šťastia sa nabíja počas splnu a Katka, majiteľka eshopu mi k nemu pribalila aj odkaz. Oh, ani nevie, ako veľmi má pravdu. Alebo možno vie. Momentálne som často smutná a neviem sa naladiť na pozitívnu vlnu. Myslím si, že je to dočasným prostredím, kde práve žijem, kým dokončíme dom. Kameň šťastia, spolieham sa na teba!

 

Vonné tyčinky

Novinkou na eshope sú tieto vonné tyčinky, ktoré dostanete v krásnom darčekovom balení aj s pierkom. Uznajte. Výborný darček!

 

Kozmetika

Ako inak. Ja som samozrejme bola najviac zvedavá na kozmetiku. Vybrala som si tuhý šampón a kondicionér – recenziu na tieto produkty už mám rozpracovanú a v dohľadnej dobe bude online. V skratke poviem, že voňavú dobre a fungujú ešte lepšie. Na eshope nájdete množstvo vecí do kúpeľa. Voňavé soli aj bomby.

Mňa najviac zaujímala táto sisalová peelingová špongia, nakoľko ja peelingy v sprche veľmi rada používam. Príde mi to ako skvelá alternatíva k bežný peelingom a výhodou je, že premení každý váš sprcháč na peeling. Pokožku obrúsi veľmi jemne, no účinne. Po použití nemám pocit podráždenia. Som zvedavá, ako dlho špongia vydrží. Zatiaľ špongiu používam dva mesiace a vyzerá ako nová.

Mimochodom. Milá majiteľka Katka, vám rada pomôže s výberom. Rada poradí a vysvetlí, ako vecičky používať a ak si po objednávku prídete do výberného miesta, Katka vám rada vyveští! Perfektný zážitok. Milujem e-shopy, kde majitelia žijú svojim tovarom, vedia čo predávajú a majú z toho radosť. Voňavý obchodík je presne také miesto. Komunikácia s majiteľkou Katkou ma nabila príjemnou energiou.

Čo vás na eshope vonavy-obchodik.sk  zaujalo najviac?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.