Novinky

Novinky Gabriella Salvete z telovej kozmetiky – Jar 2021

Značka Gabrella Salvete ide hore. Potvrdzujú to aj voňavé novinky z telovej kozmetiky, ktoré nedávno Gabriella Salvete priniesla na trh. Nebudeme si klamať. Ja horúcu vaňu milujem a preto ma veľmi potešilo, že medzi novinkami je množstvo produktov práve do kúpeľa. Pozrime sa spolu na novinky z telovej kozmetiky Gabriella Salvete.

Soľ do kúpeľa Gabriella Salvete

Gabriela má 4 druhy solí do kúpeľa. Od sviežej eucalysptusovej vôňe, až po ovocnú papayu. Myslím, že svojho favorita si tu nájde každý. A pozrite tie krásne obaly… Soľ do kúpeľa od Gabriella Salvete bude skvelá aj ako darček.

gabriella salvete soľ do kúpeľa

 

Soľ do kúpeľa Eucalyptus 
Soľ do kúpeľa Ocean
Soľ do kúpeľa Levander
Soľ do kúpeľa Papaya

Bomby do kúpeľa Gabriella Salvete

Aj bomby do kúpeľa majú nádherné balenia a spolu so soľou viete vyskladať fakt pekný darček. V ponuke sú rôzne vône, aj variácie pre deti. Tak ako pri soliach, nájdete šťavnaté ovocné, aj relaxačné bylinkové. Prinám sa, že bomby ani soľ som ešte neskúšala – momentálne nemám k dispozícii vaňu. Čoskoro s avšak sťahujeme do domu, kde vaňa bude a ja sa už nemôžem dočkať voňavého kúpeľa.

bomby do kúpeľa gabriella salvete

Bath bomb Romantic Rose
Bath bomb Relaxing Herb
Bath bomb Blueberry
Bath bomb Cherry
Bath bomb Mango Orange

Shower gel Gabriella Salvete

Gabriella Salvete nezabudla ani na mužov a v novinkách telovej kozmetiky nájdete aj pánske sprcháče. Manžel ich pochválil, takže môžem spokojne odporučiť. Mne sa dámske verzie tiež veľmi páčia, už som vyskúšala Raspberry sweet mint. Krásna vôňa, príjemná konzistencia a sprchovanie prebehlo bez podráždenia pokožky, takže za mňa super.

sprchovacie gély gabriella salvete

Dámsky sprcháč Cream Olive
Dámsky sprcháč Romantic Rose
Dámsky sprcháč Raspberry Sweet Mint
Pánsky sprcháč Fresh
Pánsky sprcháč Pure a Cool
Pánsky sprcháč Sport

 

Novinky ma veľmi zaujali, potešili a môžem vám ich odporučiť. Vďaka krásnym obalom sú vhodné aj ako darček. Potešte seba, alebo svoju kamošku. Novinky aj ďalšie produkty Gabriella Salvete kúpite na eshope parfemy-elnino.sk. Mimochodom. O novinky si môžete zasúťažiť aj na mojom YouTube kanály. Pravidlá sa dozviete vo videu.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.