Obľúbené e-shopy,  Tipy

Vianočné darčeky z lekárne? Benu lekáreň je skvelé miesto.

Dnes máme Mikuláša a to je naozaj najvyšší čas, aby som vám ukázala moje tipy na vianočné darčeky z lekárne. Teda vlastne, ukážem vám, čo by pod stromčekom potešilo mňa a verím, že medzi mojimi tipmi objavíte inšpiráciu na darčeky pre svojich blízkych (nie len ženy). A áno, vianočné darčeky z Benu lekárne sú svelý nápad.

Nakupovať darčeky v online lekárni má svoje výhody.  My už roky dávame starým rodičom balenia vitamínov a výživových doplnkov, ktoré berú – urobíme im zásobu, odľahčíme ich peňaženky a potešíme ich darčekom na mieru. Okrem toho, darčeky z lekárne stíhate nakúpiť aj v šibeničnom termíne tesne pred Vianocami – dodanie majú v Benu lekárni naozaj rýchle. Jeden deň som objednala a na druhý deň už moja objednávka bola tu. Takže pecka. No a aké sú moje tipy na darčeky z lekárne?

Telová kozmetika a skin care

Telová, či vlasová kozmetika z lekárne sa mi na Vianoce ako darček hodí viac, ako sprcháče z drogérie. Predsa len, je trošku kvalitnejšia a ako darček sa hodí najmä pre tých, ktorí majú citlivú pokožku, alebo dokonca kožné problémy. Ja som vybrala krémový sprchovací gél od Bioderma z rady Atoderm. V zime ma trápi suchá pokožka, som náchylnejšia na tvorbu ekzému a tak tento sprcháč v zime rada používam.

Výborný nápad je darovať kvalitnú skin care. Potešiť ňou dokážete pubertiaka s akné, ale aj svoju mamku kozmetikou pre zrelú pleť. V lekárni nájdete produkty na rôzne tipy pokožky a vyberiete skin care naozaj pre každého. Ja som si vybrala CeraVe hydratčnú čistiacu emulziu, ktorá je skvelá na čistenie pleti aj šetrné odlíčenie.

Make up z lekárne

Make up z lekárne ako darček? A prečo nie! Aj v lekárni nájdete kvalitnú dekoratívku a narozdiel od make upov z parfumérie, tie z lekárne sú väčšinou vhodné na citlivú pleť a preto s výberom nemôžete šliapnuť vedľa. Ja som si vybrala make up Vichy Dermablend 3D korektor (odtieň 15), ktorý ma veľmi prekvapil svojou krycou schopnosťou a peknou výdržou.  Ak chcete potešiť rúžom, odporúčam La-Roche-Posay Novalip Duo, ktorý je vlastne rúž a balzam na pery v jednom. Veľmi príjemný na nosenie a v ponuke sú pekné, decentné odtiene. Určite poteší.

Tak to boli moje tipy na darčeky z lekárne a mňa teraz zaujíma, či nakupujete darčeky v lekárni, alebo nie. Aké sú vaše tipy? Napíšte mi do komentára! Článok vznikol v spolupráci s Benu Lekáreň.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.