Obľúbené e-shopy,  Recenzie

Ako dopadol môj nákup kozmetiky e.l.f. na eshope elf-kozmetika.eu?

Ahojte, ešte minulý mesiac som si len tak z nostalgie klikla na eshop www.elf-kozmetika.eu  a kúpila pár produktov. Keďže sa vám môj nákup páčil, dnes vám prinášam recenzie na produkty značky e.l.f., ktoré som si doslova za pár eur kúpila. A hneď na úvod prezradím, že to bude naozaj veľa muziky, za málo peňazí! 

Tí, ktorí ma sledujete od mojich začiatkov viete, že práve kozmetika e.l.f. bola prvá kozmetika mimo drogérie, ktorú som si kupovala a recenzovala. Nie je to náhoda – táto kozmetika bola (a stále je) veľmi lacná a ako študentka som si nič iné dovoliť nemohla. Kozmetika e.l.f. je stále veľmi lacná, no kvalita nie je vôbec zlá. Najmä rada minerál a studio sú produkty fakt dobrej kvality, ktoré sa jednoducho oplatia.

Ako prvý som si vybrala DUO štetec na obočie, ktorý je veľmi praktický. Ak hľadáte kvalitné štetce, za málo peňazí, choďte do značky e.l.f.

 

Recenzia na e.l.f. Mineral Face Cleanser

Minerálny čistič na pleť ma zaujal svojou konzistenciou – je to prášok. Pred použitím je dôležité zmiešať prášok s vodou. Ten sa po styku s vodou zmení na jemnú penu a vy si môžete čistiť pleť. Obsahuje aloe, výťažok z čajovníka, jojoby, avokáda a vitamín E, ktoré pôsobia blahodárne na pleť.

Páči sa mi, že produkt má jemnú, čajovú vôňu. Pleť zanecháva hebkú, nevysušuje ju, nedráždi a nezhoršil mi akné. Tiež som si zamilovala formu prášku, ktorá je skvelá na cestovanie. Bohužiaľ si nejak nerozumie s kefkou na čistenie pleti – pri kefke vôbec nepení.

Mimochodom, veľmi chválim aj zloženie. Čistič pravidelne používam a veľmi si to užívam. Produkt si pravdepodobne kúpim znova.

 

Recenzia e.l.f. Beautifully Bare Foundation Serum

Po recenziách amerických YouTuberiek na e.l.f. Beautifully Bare Foundation Serum, som mala na tento make up vysoké očakávania a môžem povedať, že zatiaľ nesklamal. Make up je v plastovom obale, má SPF 25 a obsahuje vitamín A,C,E výťažky z hroznových jadier, jadier granátového jablka, Goji. Mal by pleť rozjasniť, upokojiť a obnoviť. Pri pravidelnom používaní, by mala byť pleť krajšia.

Zatiaľ vám neviem povedať, či je pri pravidelnom používaní oja pleť krajšia ale čo môžem povedať je, že moja pleť je krajšia hneď po nanesení. Vyzerá zdravo, je rozjasnená, moje póry nevidieť a krytie tohto make upu je veeeeeľmi solídne. Veď aha:

Make up má veľmi riedku, vodičkovú konzistenciu, ktorá sa naozaj podbá na sérum. S pleťou pekne splynie a nie je ho na pleti vidieť. Na mojej aktuálne zmiešanej až suchej pleti vydrží krásne cely deň. Na mastnú pleť podľa mňa vhodný nebude, no treba vyskúšať. Najradšej ho nanášam štetcom, alebo prstami – s hubkou si nerozumie. Je príliš tekutý.

Make up má iba 3 odtiene a tak pre vás môže byť naozaj ťažké trafiť sa. Obal vyzerá tmavší ako odtieň vo vnútri.  Ten najsvetlejší odtieň, ako môžete vidieť mi výborne sedí.  Za mňa je to super make up na každý deň, na večerné líčenie pre mňa nie je. Príjemne sa nosí a na pleti ho nie je cítiť.

Tento make up bola za mňa jedna super kúpa.

No a tá cena! neváhajte, berte kým je!

 

e.l.f. Studio Hydratačný tonovací krém SPF 20

Hydratačný tónovací krém, je proste naozaj ako krém. Krytie je minimálne, takmer žiadne. Vytvorí iba ľahké zjednotenie. Čo ma veľmi zaujalo je, že na pleti nesedí ako bežné BB krémy ale skutočne sa do pleti vsiakne tak, ako klasický denný krém. Preto zdanlivo tmavý odtieň mi pekne sadne.

Veľmi sa mi páči SPF 20 a zloženie, ktoré obsahuje kľúčové vitamíny A,C a E, výťažky z uhorky a aloe vera. Pri nosení je veľmi príjemný, akoby ste nič nemali. Nie je nutné ho pudrovať, keďže sa do pleti vstrebe. Ao píšu na stránke – pleť nechá voľne dýchať a vďaka ochrannému faktoru SPF 20 ju chráni pred škodlivým UV žiarením. Súhlasím.

Za mňa je to príjemný BB krém na víkendy, kedy sa naozaj nechcem líčiť iba trochu zjednotiť, “vylepšíť” pleť bez ďalších produktov (púder, lícenka). Produkt určite spotrebujem, ale znova ho asi nepotrebujem. Som v tíme krytie!

 

Ak vás zaujímajú ceny produktov, pozrite si video. Odpadnete, koľko ma celý nákup stál!!

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.