Recenzie

NIVEA make up RECENZIA: Aký je NIVEA Hylauron Cellular filler 3in1 Care Make up?

Už dlho som netestovala žiaden nový make up, lebo mi veľmi vyhovuje Catrice True Skin a dlho som nemala chuť experimentovať. Novému NIVEA make upu som však nemohla odolať a to, či prekonal môj obľúbený make up vám prezradím dnes.

 

Nový Nivea make up 3in1 CARE & COLOR

Make up obsahuje kyselinu hyllaurónovú, sľubuje krytie aj 12h hydratáciu. Dostupný je v troch odtieňoch, ktoré majú pomerne neutrálny podtón a výhodou je, že neobsahuje parfemáciu, takže môže vyhovvovať aj citlivej pleti. Obal je sklenený a s praktickou pumpičkou.

Znie to fajn, však?

Moja recenzia na Nivea make up 3in1 CARE & COLOR

Vybrala som si odtieň 01, ktorý je dostatočne svetlý, takže ho v pohode môžem nosiť aj teraz v zime. Celkom mi sadol, no neviem, či si z ponuky odtieňov vyberie každá žienka.

Nivea make up COLOR & Care má krémovú textúru a najlepšie sa mi nanáša prstami. Skúšala som to aj hubko, aj štetcom, ale nejak nechcel priľnúť k pleti. Prstami sa zapracuje pekne a celkom rýchlo, bohužiaľ aj tak trošku sedí na pleti a zotiera sa. Stačí si raz vyfúkať nos, alebo vás niekto pohladká… a je fuč.

Výdrž 12h sa nekoná, to je jasné, ale aby som mu nekrivdila, takých 8h dá…

Tiež zalieza do pórov a mám pocit, že mi zvýrazňuje vrásky – nič moc, nakoľko rada Cellular Filler by mala s vráskami pomáhať.  Vyriešiť to dokáže kvalitný primer, no ja mám rada, keď make up funguje aj sám o sebe.

Krátko po nanesení vyzerá pomerne pekne, no to sa rýchlo zmení, čo je škoda.

Takže ako je to s novinkou? U mňa sa nadšenie nekoná. Cena je na drogériu vyššia a  vyberiete si určite lepší make up v drogérii od inej značky.

Aj od make upu NIVEA som čakala oveľa viac, nakoľko staršia verzia s hubkou Hyaluron Cellular Cushion 3 v 1 je výborná. Páčila sa mi aj konzistencia, aj efekt na pleti. Recenziu som písala tu. Ak chcete vyskúšať NIVEA make up, vyberte si radšej jednu z cushion verzií. 

 

Skúšali ste? Ako vám novinka sedí? 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.