Tipy

Valentínka od AVON

Nedávno ma potešila Valentínka od AVONu – balíček plný produktov, ktoré svojou vôňou, balením alebo farbou úplne kričali VALENTÍN. My s manželom to na Valentína nepreháňame, no myslím si, že tieto produkty vám urobia radosť kedykoľvek počas roka a rada by som vám ich ukázala. Ako takú malú inšpiráciu, čo si v AVONe kúpiť. Pokojne aj sama sebe.

 

Vonný difuzér Love je v špeciálnej ponuke k Valentínu a ja musím povedať, že ako darček je to výborný nápad. Pekný flakón, príjemná vôňa. Jemný parfém do domácnosti. Nám už doma rozvoniava a urobil mi veľkú radosť. Nevedela som, že Avon má v ponuke aj takéto produkty.

 

 

Dekoratívna kozmetika od AVON vždy poteší. Rada by som vám dala do pozornosti Lip Paint tekuté rúže, ktoré som mala možnosť skúšať už na jeseň a mám ich veľmi rada. Z farieb si určite vyberiete. Novinkou pre mňa je olej na pery, ktorý momentálne používam každý deň – je to nelepkavý lesk na pery. Dobre vyzerá a o pery sa stará. Skvelý na zimu. Rada vyskúšam aj novú masakru Unlimited Drama.

V balíčku som mala:

 

 

Ak máte radi voňavé a trblietavé telové mlieka, tak Vanilla Golden Escape sa vám bude páčiť. Mne osobne sa takéto mlieka páčia najmä na opálenej pokožke.  Na bežný deň mám veľmi rada voňavé telové spreje a tie z rady Encanto sú skvelé. Aj niečo vydržia a zároveň nie sú také silné, ako parfém. Rada by som vám dala do pozornosti penu na čistenie pleti OxyPure. Toto je už moje druhé balenie. Pena neštípe ani v očiach, odličuje a čistí pleť. Neobsahuje alkohol, ani zbytočnú vôňu. Super produkt na každodenné použitie.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.