Tipy

Halloween make up 2019 – Návod na Halloweenske líčenie

Ahojte. Ako každý rok, aj tento rok si pre Vás pripravila inšpiráciu na Halloweensky make up. Ako iste viete, tento druh make upu mám najradšej a líčenie som si naozaj užila. Tento rok si pre vás pripravila dva návody. Jeden úplne jednoduchý, ktorý zvládnete aj na poslednú chvíľu a jeden trochu náročnejší na čas – ale zaručene desiví. Poďme na to!

Obsah článku

Týraná

Na vytvorenie tohto looku budete potrebovať tekutý latex, maskérske lepidlo a umelú maskérsku krv. Bez nákupu týchto profesionálnych pomôcok to nepôjde. Ak ich ale budete mať, uvidíte, že vytvoriť takýto look je naozaj jednoduché!

Prvý návod je trochu zložitejší na prípravu – ale verím, že každá šikuľka to zvládne. O to viac je tento make up desivejší a pôsobí naozaj desivo realisticky. Osobne mám tieto nechutnosti najradšej. Zaručene vzbudíte pozornosť… Posúďte sami.

 

 

 

Pani jeseň

Tento make up je jednoduchý a ideálny, ak hľadáte niečo na poslednú chvíľu. Budete k tomu potrebovať listy zo stromov (čerstvé) a maskérske lepidlo alebo aspoň lepidlo na riasy.

Potom si urobíte klasický make up. Oči som ladila do jesenných farieb – žltá, červená, hnedá a zelená. Rovnako na pery som použila hnedý rúž. Nič však nepokazíte, ak oči nalíčite menej farebne a ostanete v zemitých, hnedých tónoch…

 

 

Ktorý look sa vám páči viac? Máte radi halloweenske žúrky? Aký make p ste zvolili tento rok?

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.