Recenzie

Urobila som si radosť produktami Ziaja

Ziaja je Poľská značka kozmetiky. No krajina pôvodu jej na kvalite vôbec neuberá.  Práve naopak. Je to kozmetika pomerné lacná, no veľmi kvalitná a tak si pravidelne robím radosť produktami tejto značky. Prečo nie! Tento krát som si vybrala pár produktov, ktoré ma naozaj zaujali a tiež som si vybrala pár už overených stálic. Poďte sa potešiť so mnou!

Kola do sprchy a gél na pánsku intímnu hygienu

Najprv som si vybrala dve veľmi zaujímavé veci. Dámska hygiena sa rieši na každom kroku, ale ešte nikdy som sa totiž nestretla s gélom na pánsku intímnu hygienu a tak som si povedala, prečo nie. Tento produkt som samozrejme ja osobne netestovala ale môžem povedať, že má veľmi, vééééľmi jemnú pánsku vôňu. No a čo na to môj priateľ? Povedal, že gél je tutti frutti. Nedráždi a jeho “nádobíčko” je spokojné. Takže dámy… urobte radosť tomu svojmu.

Druhá vec, ktorá ma zaujala bol sprchový gél s vôňou koly. Je síce určený pre deti, ale to vôbec nevadí pretože aspoň je jemný k pokožke a nespôsobuje mi ekzém. A – vôňa je fakt pecka! Vôbec to nie je taká umelá kolová vôňa. Pri sprchovaní máte pocit, že sa naozaj umývate kolou a vo vôni cítim dokonca aj bublinky. Perfektné. Urobilo to radosť aj nám, dospelým deťom 😉

Ziaja Med Atopic Dermatitis Care

Na jar a na jeseň ma trápia nepekné ekzémy a mám ich aj na tvári. Preto ma regeneračný krém pre atopickú pleť z medicínskej rady Ziaja naozaj zaujal. Krém má príjemnú textúru, nie je parfémovaný a intenzívne hydratuje pleť – avšak bez zbytočného premastenia. To z neho robí aj vhodného kandidáta pod make up. Bohužiaľ, ako náhle mám čo i len trochu podráždenú pleť (alebo nedabože už ekzém), krém nemôžem používať. Na postihnutých miestach ma nepríjemne štípe. 

 

Čistiaca maska na pleť

Čistiacu masku Ziaja si v obchodíku vždy prihodím a toto je už moje niekoľké balenie.  Keď som ju použila prvý krát, veľmi ma prekvapila taká mastná konzistencia, na ktorú pri čistiacich maskách nie som zvyknutá. Vôbec to však nevadí, pretože po použití mám pleť čistú, matnú a mám pocit, že mám menej čiernych bodiek. Masky Ziaja vám odporúčam vyskúšať!

Ziaja Slim anti- cellulite express body serum

Telové mlieko proti celulitíde bola moja stávka na istotu. Expresné telové sérum som už raz mala a môžem povedať, že perfektne funguje. Súhlasí s tým aj moja mamka, ktoré ho pred rokom testovala tiež a vraví, že si naozaj všimla zmiernenie celulitídy. V mojom prípade – keďže ma silná celulitída netrápi – mi sérum pomôže úplne celulitídu vyhladiť. Topka za super cenu!

 

Poznáte značku Ziaja?

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.