Mary Kay rada Naturally
Recenzie

Recenzia na radu Mary Kay Naturally™

Nová rada Mary Kay Naturally™ ma zaujala. Je skvelé, že spoločnosť Mary Kay medzi svoje produkty zaradila aj produkty s prírodným zložením – je to niečo, čo niektoré ženy vyhľadávajú. Spojenie prírodného zloženia a kvality Mary Kay je podľa mňa veľmi vydarené. Potešia sa najmä žienky so suchou a citlivou pleťou.

Mary Kay Naturally™ produkty obsahujú 0%:
• parabénov,
• syntetických vôní,
• umelých farbív,
• sulfátov SLS/SLES.

Mary Kay Naturally krémový čistič

Mary Kay Naturally čistič

Mary Kay Naturally™ Čistiaci krém

Čistiaci krém zanechával pokožku po čistení hydratovanú – táto vlastnosť bude určite vyhovovať suchej pokožke. Na mňa bol tento efekt príliš mastný a horšie mi pleť prijímala ďalšiu skin care. Preto som tento produkt používala iba na odličovanie make upu a následne pleť čistila iným produktom. Na odlíčenie bol výborný, make up pekne rozpustil a dokonca neštípal ani v očnom okolí. Spotrebovala som ho do dna.

Mary Kay Naturally pleťový olej

Mary Kay Naturally olej

Mary Kay Naturally™ Výživný olej

Olej ma dostal na prvé použitie. Mal jemnú vanilkovú vôňu (mňam) a moja pleť ho milovala. Používala som ho namiesto nočného krému. Krásne hydratoval, upokojil podráždenie pleti. Ráno som mala krásnu tvár. Občas som ho použila aj do vlasov, alebo na celé telo – bolo to tiež fajn, ale bolo mi ľúto ho minúť “iba” na telo, pretože moja pleť si ho veľmi užívala. Za mňa jeden z TOP produktov tejto rady. Vrelo odporúčam.

Mary Kay Naturally balzám

Mary Kay Naturally balzám

Mary Kay Naturally™ Hydratačný balzam

Hydratačný balzám patrí k mojim Mary Kay favoritom. Používam ho na pery a od kedy ho mám, nedávam ho z ruky. Vďaka obsahu včelieho vosku sa na perách udrží dlhšie a narozdiel od konvenčných balzámov na pery, ani po niekoľkých hodinách nemám nutkanie si pery znova natierať. To obrie balenie mi vydrží hádam aj večnosť. Výborný kúsok.

Mary Kay Naturally peeling

Mary Kay Naturally peeling

Mary Kay Naturally™ Púdrový peeling

Púdrový peeling z tejto rady ma neoslovil. Ošemetné použitie prášku ma nebaví, vždy mám z toho všetko opráškované. Ani na pleti mi nesadol, neviem či je to kyselinou citrónovou alebo práškovými čiastočkami ale moju pleť dráždi a po použití je citlivá. Ráno vidím, že je pleť viac prejasnená – za to môže C v obsahu. Efekt pekný, ale kamoši nie sme. Takže som ho presunula do sprchy a snažím sa ho spotrebovať na celé telo.  Vám možno sadne lepšie.

Mary Kay rada Naturally

Musím pochváliť aj čistý, jemný dizajn obalov – sú to najkrajšie produkty Mary Kay.

Vo všeobecnosti túto radu doporučujem žienkam ktoré majú suchú, maximálne normálnu pleť. Na moju miešanú pleť nesedia všetky produkty. Napriek tomu som už úplne spotrebovala olej na pleť aj krémový čistič. A ako som spomínala vyššie, podľa je to celkovo veľmi pekná a podarená rada Mary Kay.

 

ps.: skúšali ste? 🙂

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.