Novinky

NOVINKY ZIMA 2020 Gabriella Salvete

Gabriella Salvete je veľmi príjemná značka (hlavne) dekoratívnej kozmetiky, ktorú si pamätám ešte z detstva – mamka mala mini paletku modrých tieňov. Od vtedy je značka Gabriella Salvete na úplne inom levely a prináša skvelé, cenovo dostupné produkty. Som veľmi rada, že vám môžem predstaviť novinky značky Gabriella Salvete, ktoré u aktuálne kúpite v drogériách a na eshope elnino.sk

Paletky očných tieňov

Začnime tým najlepším a to sú dve smokey paletky očných tieňov. Pri fotení som takmer odpadla z pigmentácie, ktorá je skvelá a v drogérii týmto paletkám nemá čo konkurovať. Fakt nádherná kvalita. Tiene sú maslovité, málo prášia a krásne sa s nimi pracuje. Líčenie s týmito paletkami som si samozrejme nemohla nechať ujsť a všetko uvidíte už čoskoro vo videu na blogu. Zatiaľ sa môžete pokochať fotkami. Wau!

Odtieň: MOON

Odtieň: ROMANTIC

Dramatickosť líčeniu s paletkami dodajú umelé mihalničky. Ešte som ich neskúšala, ale vyzerajú príjemne. Sú na priesvitnom spojovacom prúžku a nepredpokladám, že by tam mal byť nejaký problém. Takže ak hľadáte pekné mihy z drogérie, toto môžu byť oni:

 

Nechty

Milovníčky lakovania nechtov si v novinkách GS prídu na svoje. Do stojanov pribudli nové odtiene dlhotrvajúcich lakov na nechty a tiež množstvo produktov na starostlivosť o nechty. Dovolím si tvrdiť, že každá žienka tu nájde to, čo hľadá. Osobne a veľmi zaujal aj odlakovač – po použití vám zanechá jahodovú vôňu na nechtoch.

 

Púdre na tvár

Gabriella Savete je známa svojimi púdrami a tak aj do sekcie púdrov na tvár pribudli ďalšie kúsky. Sypký transparentný púder je praktická vec, ktorá sa nestratí v žiadnej kozmetickej taštičke. Nájsť cenovo dostupný sypký púder, ktorý nefarbí pleť a teda je naozaj transparentný je umenie – tento od GS ma milo prekvapil.

Veľmi ma zaujal aj Cover Powder – je to vlastne make up v púdri a hoci ja na farebné púdre veľmi nie som, tento som začala používať. Urýchlil moju dennú rutinu. Stačí mi korektor a tento krycí púder a mám hotovo. Púder krásne zjednotí pleť a vyhladí póry. Nebude to však nič pre veľmi suchú pleť, pretože mierne (fakt veľmi mierne) vysušuje. Inak. Odtien 04 je super bronzér pre bleduľky – odskúšané 😉

 

Obočie

Aj GS priniesla fixky na obočie.  Zatiaľ som použila len raz, tak môžem povedať iba toľko, že dobre držia. Bohužiaľ, v tomto prípade má Gabriella veľmi slabý výber odtieň, väčšinou teplé farby – pre mňa najlepší je č.3 – dark brown. Ale pozor – nie je až tak tmavý, ako by ste možno chceli. Preto tieto fixky ocenia skôr baby s obočím, ktoré hľadajú len trochu vyplnenia. Naopak gél na obočie je super, pekne prečeše, vyčeše a zafixuje – nemám čo vytknúť.

 

Červené rúže – nová rada RED´S

Každej žene pristane červený rúž, len musí nájsť správny odtieň. V novej červenej rade rúžov RED´S si pravdepodobne nájde “svoju” červenú každá žena. Ja som sa rozhodla vyskúšať odtieň 05 Berry a 03 Rose. Za mňa sú to kvalitou priemerné rúže s polomatným efektom a pravdepodobne sa v mojej zbierke rúžov stratia. Dlho nevydržia a po čase vysušujú. Myslím si, že aj v tejto cenovej kategórii sa už dajú nájsť lepšie kúsky. Avšak ak chcete vyskúšať, aká červená by vám pristála  a či by ste ju nosili, tak potom sú tieto rúže fajn a nič s nimi nepokazíte.

 

ELIXIR PRIMER

Hydratačná podkladová báza Elixir, ktorá má za úlohu zmatniť. To ma zaujalo veľmi lebo keď sa nad tým zamyslíte, nie je to vlastne to, čo mastenejšia pleť chce? Ja osobne mám pleť zmiešanú, ale rozhodla som sa bázu vyskúšať. Úprimne, mňa osobne táto báza nenadchla. Za mňa je to klasická silikónová báza, ktorá samozrejme veľmi pekne vyhladí jemné linky a trošku aj póry – ale neodporúčam vám ju používať každý deň. Efekt zmatnenia je minimálny. Myslím si, že mastná pleť si nič nevšimne. Škoda – ale báza sama o sebe je super, najmä pre zrelšiu pleť.

 

Líčenie s novinkami GS + detailnejšia recenzia:

Mám veľkú radosť, že mohla novinky Gabriella Salvete vyskúšať. Ďakujem elnino.sk za predčasné Vianoce! Napíšte mi do komentára, ktoré z noviniek vás zaujali a ja po novom roku vyberiem niekoho z vás, komu pošlem malú ochutnávku. Nezabudnite pridať svoj email alebo profil na instagrame, nech vás viem kontaktovať.

 

 

Ps.: komentár sa nezobrazí hneď, musím ho chváliť takže nestresujte, ak sa komentár nezobrazí okamžite po napísaní. Bude to čoskoro 🙂

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

komentárov 10

  • Dominika

    Určite ma zaujali púdre, ale aj rúže, kedže väčšinou nosím červené farby na perách. Taktiež starostlivost a laky na nechy vyzeraju velmi zaujimavo a laky maju pekne odtiene. Ale ako kozmo nadšenkynu by som rada skusila vsetko 😉

  • Gabriela Popovičová

    🤩… zaujala ma paletka očných tieňov, odtieň Romantic😍 nadchli ma pekné laky na nechty 😊 ale veľmi ma prekvapila hydratačná podkladová báza ❤️👍

  • Soňa Kollárová

    Ahojky, krásne novinky Hanka. Keďže ja som maniak na rúže tak mňa najviac zaujali rúže, nádherné odtiene. 😍
    Ale krásne sú aj paletky a starostlivosť o nechty. ❤️
    Môj email: [email protected]
    Instagram: sona.kol

  • Petra

    Wau, tie paletky vyzeraju bombovo.. Asi sa na ne pojdem neskor pozriet do drogerky.. 😜 a veeelmi sa mi paci aj lak na nechty Peach Daiqiri, perfektny je..

  • Anna

    Waw, novinky vyzerajú skvelo! Veľmi rada si čítam Tvoje recenzie a celkovo blog od Tvojich začiatkov a teším sa ako sa Ti darí. A že máš momentálne vyzerá byť veľmi šťastné obdobie! A Ayra je úžasná, tá už vo vlogoch nesmie chýbať 😊 Nech sa Ti plnia sny aj naďalej! 😍 A ako z rozprávky je aj paletka tieňov Romantic, úplne princeznovská romantická, tá je top! 🤩 🌸

    Ak sa na mňa usmeje šťastie môj instagram je: badidovanna, prípadne email: [email protected] 🌸😊

  • Nikoleta

    Najviac má zaujala paletka očných tieňov – romantic. Neskutočne krásne, jemne a elegantne farby. Ďalej má veľmi zaujala starostlivosť o nechty a pudre na tvár.

  • Miriama

    Fíha. Paletka romantic vyzerá fakt krásne! 😍 ale zaujal ma aj cover powder 😉 makeup v púdri by som fakt rada vyskúšala.
    Insta – miriamavlzakova

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.