Novinky

Voňavé prekvapenie od NIVEA

Ak by som mala zabaliť leto do škatuľky, urobila by som to ako NIVEA. Nedávno mi totiž poslali letný, voňaví balíček plný noviniek! Boli v ňom produkty, ktoré som hneď chcela vyskúšať a tiež kvety. Balíček rozvoňal kanceláriu a mne samozrejme urobil veľkú radosť. Dnes vám chcem novinky predstaviť!

Dvojfázová micelárna voda s ružovou vodou

Micelárne vody NIVEA sú jediné, ktoré moja pleť znesie bez toho, aby som sa vyhádzala. (Skúšala som rôzne značky. A až NIVEA expert mi sadla.) Inak na tom nie je ani táto micelárna voda, navyše obsahuje ružovú vodu, ktorú ja osobne používam každý deň aj ako tonikum a mám ju v starostlivosti o pleť veľmi rada.

Vďaka dvojfázovosti odlíči aj vodeodolný očný make up. Moju pleť ani okolie očí nedráždi a nevysušuje. Nemám jej čo vytknúť a ani čo dodať. Je to skvelý odličovač, ktorý navyše krásne vonia! Štedré balenie 400ml mi vydrží niekoľko mesiacov, takže aj cenovo je to pre mňa skvelá voľba.

Rozjasňujúci ryžový peeling

Rada používam peelingy. Ako chemické tak tieto mechanické, ktoré ma zbavia odumretých buniek a pomáhajú mi tak predchádzať šupinkám na pleti. Tie sa mi tvoria najmä počas zimy a leta. Moja citlivá pleť však hocičo neznesie a tak som rada, že mi NIVEA poslala práve tento ryžový, malinový peeling na suchú a citlivú pleť.

Peeling je veľmi jemný, moju pleť vôbec nedráždi. Môžem teda potvrdiť, že je vhodný na citlivú pleť. Pokožku zanecháva ju krásne rozžiarenú a hydratovanú. A opäť… Tá vôňa! Veľmi rada ho používam pred nanášaním make upu, pleť krásne vyhladí a make up na nej vyzerá lepšie.

Textilná maska Urban skin

Priznám sa, že túto masku som ešte neskúšala… ale vyzerá sľubne. Po 10 minútach by sme mali mať pleť vyživenú, hladkú a rozjasnenú. Ak nemáte šteniatko ako ja, ktoré by vám masku zjedlo keď budete relaxovať na gauči, určite ju vyskúšajte! Ja si ju šetrím do vane k našim, kam sa zatvorím osamote.

Melónové Labellino

Mňam! Presne to som si povedala pri prvom nanesení Labellina. Má užasnú vôňu melónu a granátového jablka. Pery krásne hydratuje ale pozor. Veľmi jemne farbí, tak si ho určite nedávajte aj mimo pier – ak sa ešte chystáte von. Mne sa to nevyplatilo 😀

Každopádne Labellino mi urobilo obrovskú radosť a denne ho používam. Páči sa mi, ako dodá perám šťavu ale zároveň to nie je lepkavý lesk na pery.

Telové suflé s olejom

Natierať si toto telové suflé je slasť. Má veľmi príjemnú textúru – ani hutnú ani riedku. Vďaka zloženiu s olejovými perličkami (jojobový olej) zanecháva pokožku luxusne hydratovanú a hebkú na veľmi dlhý čas. A budem sa opakovať ale čerešňový kvet – nááááádherne a dlho na pokožke vonia. Občas si ho chodím dať kvôli tej vôni iba na ruky.

Čo dodať. Dávno som nemala balíček, kde by som takmer všetko z kozmetiky využila. Takže palec hore NIVEA! Šťavnatá vôňa produktov ma baví a stále mi pripomína leto, ktoré pomaly končí.

 

 

 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.