Novinky

Aké sú novinky Nivea Q10 Energy?

Som veľmi rada, že som vďaka spolupráci mohla pre vás vyskúšať novinky NIVEA Q10 Energy. Produkty potešia najmä mdlú, suchšiu pleť so sklonom k prvým vráskam.  Teda aj mňa, najmä takto po zime. 

Micelárna voda Energy s Niacinamidom

Túto novinku ste už určite postrehli aj v TV a ja musím povedať, že zloženie s niacinamidom medzi prvými ingredienciami ma zaujalo. Znie to super nie? Niacinamid je moja obľúbená zložka kozmetiky – hydratuje, bojuje s vráskami, akné no a zlepšuje stav vzhľad pleti.  Okrem toho nová micelárka obsahuje vitamín C a výťažok z brusníc. 

Osobne si micelárne vody po odlíčení z pleti umývam, no teraz, v tehotenstve som občas veľmi leniva robiť si proiadne čistenie pleti a priznám sa, že často siaham práve po micelárnych vodách, ktoré odlíčia aj vyčistia pleť. A neumyjem ich. Preto sa mi páči, že táto micelárka v sebe spája dolíčenie, čistenie a starostlivosť v podobe fajn zložiek. Odličuje naozaj dobre, neštípe ma v okolí očí.  Ak máte radi micelárne vody, tak táto stojí za vyskúšanie. 

Ampulky Q10 Energy – 7 dňová kúra

Ampulky obsahujú vitamíny C+E. V minulosti som už skúšala 7 dňovú hydratačnú kúru od NIVEA, bola som veľmi spokojná a preto som sa na tieto ampulky tešila. Moja pleť teraz urgentne potrebuje rozjasnenie. Kúru už mám za sebou a moje dojmy?

Ampulky obsahujú veľmi príjemné sérum, ktoré by som prijala aj samostatne v jednom veľkom balení! Po použití je pleť okamžite rozjasnená a na pohľad vyhladená a zdravá. Je mi ľúto, že tento efekt však netrvá dlhšie. 

Ak to môžem porovnať s hydratačnou kúrou, tak tam bolo zlepšenie pleti postupnú a efekt som si užívala niekoľko týždňov po. Pri ampulkách Q10 vidím efekt okamžite po nanesení, no nevydrží do rána. Preto by sa mi ampulky páčili viac ako sérum na každý deň. 

Energizujúci denný krém Q10 a textilná maska

Energizujúci krém Q10 som ešte neskúšala, snažím sa teraz spotrebovať iný, no tento mám v poradí hneď po ňom. Klasické Q10 krémy mám veľmi rada, takže sa na tento teším. Chválim aj SPF 15. Ideálne teraz na jar. 

Masky NIVEA si užívam a preto sa teším aj na túto novinku. Zaujal ma nový dizajn, vďaka ktorému by mala maska na pleti lepšie sedieť. Som zvedavá. 

Skúšali ste novinky NIVEA? 

Spomínané produkty

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.