Osobné zápisky

Jeseň je vždy nový začiatok!

Pre mnohých ľudí je novým začiatkom 1.január. Uzavrie starý rok a môžeme začať nanovo. Pre mňa vždy bola a bude symbolom nového začiatku jeseň. Január vo mne nikdy nič nezmení. Rada vtedy sumarizujem predošlí rok a vždy sa teším na zmeny, ktoré prinesie ten nový. Avšak až na jeseň cítim, že začína nový začiatok. 

Možno je to tým, že na jeseň vždy začínala škola a tak to vo mne už ostalo. A možno je to preto, lebo ja sa celý rok teším na leto, ktoré je pre pekné počasie pre mňa vyvrcholením roka a tiež časom kedy viac spomalím. No a na jeseň sa potom znova prebudím a nakopnem. Som oddýchnutá a plná nápadov.

Táto jeseň nie je iná a opäť priniesla do môjho života veľké zmeny. V prvom rade, už niekoľko týždňov máme doma šteniatko a ja musím povedať, že konečne sme sa nejak zžili a viac si to užívame. Teším sa ako začneme chodiť na cvičák a Ayra sa naučí nejaké psie športy. So psíkom prišiel úplne iný, aktívnejší život a je to skvelá zmena!

Tiež som sa konečne odhodlala úplne odísť z agentúry, kde som doteraz pracovala (od jari už len na obmedzený úväzok, ale predsa som tam občas chodila). Rozhodla som sa vystúpi z komfortnej zóny a vzdať sa istoty fixného zárobku. Dostala som sa totiž do bodu, kedy moje ostatné aktivity prerástli prácu a tá sa pre mňa stala skôr obmedzujúcou, ako prínosnou.

Ako hovorí môj kamarát Števo a má pravdu – nikdy nebudem viac bezdetná ako teraz. A preto nie je na čo čakať. Viem, že sa dokážem uživiť a chcem si vyskúšať byť freelancer naplno – nie len na čiastočný uväzok. A ak by niečo, aspoň som to skúsila. Ale držte palce! Cítim, že je to dobré, že to nie je len na skúšku a veľmi sa z tejto zmeny teším!

A ešte jedna vec mi robí radosť….

Konečne som našla svoj ideálny elegantný ruksak!

A to je vlastne tiež dôvod na radosť. Nebojte sa, nehľadám ruksak preto, že som teraz “matka” a je to praktické 😀 ale preto, že som elegantná žena, ktorá chce mať občas voľné ruky. K môjmu štýlu obliekania sa športovejšie ruksaky nehodia. Kabeliek sa však nevzdávam – nebojte sa.

Elegantný ruksak som hľadala naozaj dlho. Problém týchto ruksakov je ten, že sú väčšinou príliš malé a väčšie ruksaky už zase nie sú až tak elegantné, prípadne sú strašne nekvalitné – vždy mali tenké dno a tak aj keď boli väčšie, nešlo do nich dať viac vecí, inak sa zdeformovali. No proste. To som ja. Keď mám predstavu, nič iné mi nevyhovuje. No nakoniec sa podarilo, keď som ťukla na letnyhit.sk.

Ruksak je kožený, kvalitný, s pevným dnom a nastaviteľnými popruhmi. Obsahuje množstvo priehradok a vreciek takže si v ňom viete pekne utriediť veci a nehľadáte kľúče hodiny (ako to už býva pri shopper bag kabelkách). Čo veľmi oceňujem je fakt, že sa mi doň zmestí môj malý notebook a pevné dno ho udrží. Je priestranný a tak sa doň zmestí všetko čo stále ťahám zo sebou. Aj fľaša s vodou aj môj veľký diár (som stará škola a e-plánovanie si asi nikdy nezvyknem).

Na výber majú aj čiernu verziu, ktorá ma samozrejme lákala ale povedala som si, že musím vystúpiť z komfortnej zóny a nakoniec som zvolila červený. Väčšinou chodím oblečená v čiernych veciach – je to moja obľúbená farba – a tmavočervený ruksak outfit krásne oživí. A tiež ladí s vodítkom Ayry 😉

A viete čo je najlepšie? Ruksak sa dá nosiť aj ako kabelka! Stačí pripnúť veľký popruh. Asi sa nebudete čudovať, keď vám poviem že ho teraz ťahám všade. Rozhodne vylepšil radosť z nového začiatku.

Ste skôr ruksakové alebo kabelkové? A ktoré obdobie roka predstavuje váš nový začiatok?

 

 

 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.