Novinky

AVON jarné novinky 2021 – Krásne paletky pre každého

Čauko kakauko! Takto ma zdraví jeden môj klient a páči sa mi to. Takže preberám a “čauko kakauko” vám všetkým. Dnes mám pre vás recenziu a predstavenie jarných AVON noviniek. Mnohé produkty ma milo prekvapili a zaujali ma aj krásne paletky – na tvár, na obočie aj na oči. Určite sa nestratia v žiadnej kozmetickej tašticke, tak vám ich chcem ukázať. Poďme na to!

 

Začnime jarnými novinkami. Sprchovací krém WILD STRAWBERRY DREAMS je skvelý. Krémové zloženie mi vyhovuje a tá vôňa! Mňam. Balenie je obrovské a tak ho používam aj ako penu do kúpeľa ;).

Veľmi ma baví aj Cannabis sativa oil – Illuminate Calm Face Essence.  Je to vlastne pleťový olej s trblietkami. Pred použitím ho je potrebné zamiešať. V návode sa píše, že ho môžete použiť aj na make up ale s týmto nemôžem súhlasiť – mastný olej vám rozbije make up. Ja ho však rada používam pod make up. Na dni koncom jari, kedy som mala veľa šupiniek to bol super podklad (mrknite na video na konci, kde ho používam) pleť krásne rozjasnil a pripravil na make up. Esenciu rada používam aj miesto nočného krému, no trblietky najprv nechávam usadiť a naberám si len olej. Je to skvelé. Mojej pleti veľmi vyhovuje, upokojuje ju po večernom čistení a neupcháva mi to póry. Super produkt pre zmiešanú a suchú pleť. 

Jarná Full Bloom limitka

 

Limitka v kvetovaných obaloch je  veľmi milá, jarná a vhodná aj ako darček. Maskaru Big a False Lash som mala už v minulosti a vyhovuje mi. Robí krásne vejáriky rias. Twist a Play Lip Stylo – Lip crayon som skúšla prvý krát. Ako môžete vidieť, kvalita je pri každom odtieni iná. Kým ružový ma vôbec nezaujal, je voskový, plný trblietok a zle pigmentovaný (viď foto), tak červený dotieň sa mi veľmi páči. Nie je dlho trvajúci ale na pery sa vďaka tvaru ceruzky ľahko nanáša a príjemne sa nosí. Ak sa vám páčia odtiene, vyskúšajte. Podľa mňa má Avon lepšie rúže ako toto a oveľa viac vám odporúčam dlhotrvácny ľahký rúž Power Stay.

Paletky AVON

To najlepšie na koniec. Avon má krásne paletky na tvár, obočie aj oči. Líčila som sa s nimi v tomto videu, kde ich aj recenzujem. Mrknite sa na to.

Paletka Brow Showcase je z paletiek za mňa najlepšia. Pigmentácia je tak akurát. Obočie sa s ňou pekne tieňuje a páči sa mi aj rozjasňovač, ktorý používam aj na tvár. Ak hľadáte paletku na obočie, túto môžem s čistým svedomím odporučiť.

 

Z paletky Blush + Glow mám zmiešané pocity. Rozjasňovače z paletky sú skvelé. Maslovité, pigmentované a odtiene sa podarili. Rada ich používam na bežný deň. Lícenky sú fajn, páči sa mi tá výrazne rúžová – taký odtieň doma nemám. Bronzér v paletka je však na mňa veľmi oranžový. Je to však pekné, keď sa odtiene v paletke zmiešajú a používajú sa aj bronzové tiene ako lícenky.

 

Paletka Pearlesque mi svojim vzhľadom vyrazila dych – vôbec som nechcela veriť tomu, že je to AVON! Farebne veľmi pekne zložená paletka. Obsahuje 8 očných tieňov a obrovský rozjasňovač na pleť. To, že Avon robí dobré rozjasňovane som zistila už dávno a tento nie je výnimka. Fajn pigmentácia a na pleti vyzerá super. Pri očných tieňoch je tá kvalita 50:50. Trblietavé tiene sú bomba – dobre pigmentované a maslovité. Na viečku držia pekne aj bez primeru na trblietky. Matné tiene sú však úplne iné. Suché a slabo pigmentované. Osobne od paletky očakávam viac, no pre bežné dievčatá, ktoré sa chcú pohrať s make upom je táto paletka fajn a dá sa s ňou vytvoriť pekné líčenie.

 

Ktoré novinky vás zaujali? Skúšali ste?

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.