Pleťová kozmetika,  PRÍRODNÁ KOZMETIKA,  Recenzie,  Recenzie kozmetiky

Recenzia: Nórska kozmetika Marina Miracle /marinamiracle.sk

Dnes vám konečne prinášam dlho sľubovanú recenziu na produkty od značky Marina Miracle, ktoré sa ku mne dostali ešte koncom leta. Produkty som už úplne minula a tak som si stihla utvoriť názor na kvalitu aj efekt na pleti. Kozmetika Marina Miracle je 100% prírodná kozmetika vyrobená v Nórsku. Jedná o kvalitnú a luxusnú prírodnú kozmetiku. Kozmetika obsahuje EcoCert a Debio certifikované organické zložky, ktoré sú dôkazom jej kvality.

Ja som dostala na vyskúšanie čistič na pleť Sweet&Creamy Oil Cleanser a olej Acne Fight Serum. A musím potvrdiť že sa jedná o naozaj luxusne vyzerajúci kozmetiku. Zväčša som u prírodnej kozmetiky zvyknutá na rôzne jednoduché nič -moc obaly. V tomto prípade to ale naozaj neboli mydlá v drevnej krabičke. Obaly boli kvalitné, ťažké a dizajnovo naozaj krásne. Skrátka také, ktoré si vystavíte na poličke v kúpeľni. Jedným slovom luxusné. A rovnako luxusné, boli aj produkty samé o sebe.

Sweet&Creamy Oil Cleanser

Asi najviac ma oslovil Sweet&Creamy Oil Cleanser. Je to krémový čistič na pleť, ktorý sa pri kontakte s navlhčenou pokožkou mení na olejové mliečko. Má veľmi príjemnú vanilkovo kokosovú vôňu. Páčilo sa mi, že pleť dokonale odlíčil a nedráždil ani v očnom okolí. Obvykle som ho používala na dva krát. Najprv na odlíčenie a po opláchnutí som ho použila znova – na čistenie pleti. Pleť viditeľne vyčistil. Popoužití som mala menej čiernych bodiek a jemnejšie póry. Zároveň som pleť nemala vysušenú. Za mňa to bol perfektný čistiť.

Obsahuje: fermenty z brokolice a rajčín, nechtíkový, slnečnicový, kokosový a šípkový olej.

Toto vyskúšaj:

Sweet & Creamy Oil Cleanser

 

100% prírodný, 96% organický certifikovaný pleťový čistič  4 v 1 pre každodenné použitie. 

  •  Hĺbkovo čistí pokožku bez toho aby ju vysušil
  • Kompletne odstraňuje makeup
  • Poskytuje množstvo živín a hydratuje pokožku
Kúpiš tu

 

Acne Fight Serum

Acne Fight Serum  je ľahký olej na tvár, ktorý má príjemnú čajovníkovú, bylinkovú vôňu (trochu mixnutú s vôňou ruží). Ja som sérum používala iba večer, nakoľko vytváral na pokožke mastnejší film a ja sa ráno potrebujem rýchlo nalíčiť. Večer mi však veľmi vyhovoval. Pleť krásne vyživil, hydratoval a naozaj viditeľne hojil akné aj ranky po ňom. Nemôžem však povedať, že by sa mi tvorilo menej akné. Proste u mňa akné závisí od stravy a keď som sa zle stravovala, mala som akné. Ale hojilo sa naozaj rýchlejšie. Ráno bola pleť jemnejšia, zjednotenejšia a viditeľne napapkaná.

Obsahuje: čisté oleje z jojoby, mandle, ruže, pelargónie a čajovníka.

Tento produkt som si kúpila už 3x 🙂

Geranium Face Oil

Acne fight serum premenovali na Geranium Face Oil. Produkt je to perfektný a kupujem si ho často. Ranky po akné sa hoja rýchlejšie a viditeľnosť jaziev sa znižuje. Čisté oleje z jojoby, mandle, ruže, pelargónie a čajovníka zvlhčujú pokožku bez upchávania pórov. 

  • Dodáva pleti potrebnú vlhkosť a zároveň vyrovnáva mastnú pleť
  • Bojuje s chybami pleti
  • Pleť je hladká a čistá
Kúpiš tu

Oba produkty boli skvelé a za seba môžem značku Marina Miracle s čistým svedomím doporučiť. Za mňa je to naozaj luxusná prírodná kozmetika. Časom určite rada vyskúšam ďalšie produkty.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.