Pleťová kozmetika

Uhorka & mäta

Uhorka a mäta. Kombinácia pod ktorou si predstavím osviežujúci letný nápoj. Uhorka a mäta – najradšej ich mám len tak v čistej vode. No ako sa ukázalo, táto kombinácia je rovnako osviežujúca aj v kozmetike. Práve takúto radu od Poľskej značky Ziaja vám dnes predstavím.

A pozor! Ak o konca mája 2017 nakúpite v obchodíku Ziaja pre teba nad 10€ dostanete krém z tejto rady ako darček.

Ziaja krém – Uhorka a mäta

Tento krém pre mňa nie je úplná neznáma. Jedno balenie už za sebou mám a tak môžete tušiť že produkt mi sadol a som sním spokojná. Má ľahúčku konzistenciu ktorá sa pomerne rýchlo vstrebe a pekne hydratuje. Vďaka kyseline laktobionovej dodáva pokožke hladkosť a pružnosť – čo môžem potvrdiť. Pri pravidelnom používaní je pokožka naozaj hladišia. 

Uhorka upokojuje podráždenie spôsobené slnkom a akné. Pomáha sťahovať začervenanie a urýchľuje hojenie. Krém jemne rozjasňuje ale nemusíte sa báť, ak máte aj mastnejšiu pleť nebudete po použité veľmi lesklé. Mne osobne sa veľmi páčia svieža vôňa a chladiví efekt na pleti.

Navyše obsahuje UVA/UVB filtre vďaka čomu chráni pleť pred slniečkom, čo je fajn na leto. A taktiež tým pomáha predchádzať škvrnám na pleti, napríklad tým po akné.

Ziaja Micelárny gél – Uhorka a mäta

S micelárnym gélom som mala úplnú premiéru. Neskúšala som ho ani od inej značky, pretože ako asi viete micelárne vody nerobia dobre mojej pleti a tak sa im vyhýbam. Napriek tomu som gélu dala šancu.

Gél pleť odlíčil a vyčistil dobre.  Napriek tomu, že na obale bolo napísané že gél netreba používať v očnom okolí. Ja rebelka – použila som ho aj na odlíčenie očí. Neštípal a zvládol aj vodeodolnú linku.

Po použití na pleti zanechal chladiví, svieži pocit. Gél poriadne pení a pri použití cítite mydlo. Napriek tomu že moja pleť micelánre vody nedáva, s gélom nemám žiaden problém. Je to fajn praktický pomocník na odlíčenie do sprchy.

Produkty zo sviežej rady Ziaja Uhorka a mäta sa mi páčia. Krém mám už druhé balenie a micelárny gél tiež nie je na zahodenie. Odporúčam ich najmä na leto pretože po použití zanechávajú na pleti osviežujúci pocit.

Poznáte tieto produkty?

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.