Pleťová kozmetika

Mary Kay Čistiaca kefka na tvár a tonikum aneb moje poprvé s MK

S produktami Mary Kay som doposiaľ nemala skúsenosť. Nebudeme si klamať, vyhýbala som sa tejto značke najmä pre “násilný” spôsob predaja ktorý často predvádzajú vizážistky tejto značky na podomových seansách. A aj keď by sme mohli povedať že niečo podobné sú aj AVON Lady, je predsa len pravda, že žiadna v mojom okolí ma nepresviedča na nákup. Narozdiel od mojej (nie) príjemnej skúsenosti s MK.

MK nie je práve lacná značka a prezentujú sa vysokou kvalitou kozmetiky a obľubou vo svete. Mnohé moje známe si túto značku kupujú a nemenili by.  A tak, keď som si mohla vybrať pár produktov na testovanie, premohla ma zvedavosť.

Na testovanie som si vybrala štyry produkty. Dva dekoratívne a dva zo skincare, ktorej venujem dnešný článok.

Skinvigorate – čistiaca kefka na tvár

Keď som v ponuke videla, že si môžem vybrať čistiacu kefku na tvár – neváhala som. Kefku na tvár som chcela už nejaký ten čas skúsiť, veľmi ma lákala kefka od Philips. Nakoniec sa mi teda do rúk dostala Mary Kay Skinvigorate a dnes vám o nej prinášam recenziu.

Kefka prišla v balení s dvoma nadstavcami, pričom jeden nadstavec má životnosť 6 mesiacov. Nadstavce sú rovnaké a sú určené pre citlivú pleť.  Mne osobne prídu na omak trochu drsné ale pod teplou vodou krásne zmäknú a moju citlivú pleť nedráždia. Náhradnékefky sa dajú dokúpiť opäť v balení po 2 ks. Kefka má dve rýchlosti, ja uprednostňujem tú pomalšiu.

Kefka na čistenie tváre by mala zefektívniť čistenie až o 85%, čo samozrejme posúdiť neviem. Všimla som si ale pozitívne zmeny na mojej pleti. Mám menej čiernych bodiek (na brade úplne zmizli) a taktiež mám viac stiahnuté póry. Čo sa týka akné, je to u mňa bez zmeny. Raz lepšie raz horšie. Pri kefke som sa obávala baktérii a toho, že by kefka mohla akné roznášať. Ale výrazné zhoršenie pleti zatiaľ naozaj nemám.

Je vhodná do sprchy, pretože je celá vodeodolná. Kefka funguje na klasické tužkové batérie (2ks), ktoré boli súčasťou balenia – čo je drobnosť. ktorú si naozaj cením. Často sa stáva že si batérie musíte dokúpiť. Jej cena je 60€. Čo vnímam trochu negatívne.

Viem že podobné kefky na baterky stoja aj 3x menej (samozrejme ale neviem porovnať kvalitu štetín). V sume 60€ som našla rôzne kefky na čistenie pleti, dokonca nabíjacie – čiže človek nemusí riešiť tužkové baterky.

Oplatí sa investícia do kefky od Mary Kay? 

To je otázka. Odpoveď je veľmi individuálna. Kefku používam vždy večer aktuálne s gélom Effaclar. Čistenie s kefkou vnímam pozitívne, veľmi sa mi páči jej efekt na pleti a aj príjemný pocit pri aj po čistení. Kefka mi príde kvalitná a zatiaľ som s ňou nemala žiaden problém. Cena mi teda príde primeraná aj keď úprimne nemať vyskúšanú túto, kúpila by som si takú, ktorá sa nabíja.

Kefka od MK ma však veľmi milo prekvapila. Som vďačná za možnosť ju vyskúšať. Kým bude slúžiť, budem ju používať. Som ochotná si za vlastné dokúpiť hlavice. A viete čo? Nevylučujem že by som si ju znova kúpila.

TIP: Zoženiem kefku od Mary Kay online? Áno! MK má aj eshop, takže ak nemáte záujem osloviť vizážistku chtivú predať čo najviac, viete si to vyriešiť aj sami. Čo sa mne osobne veľmi páči.

[otw_shortcode_button href=”http://www.marykay.sk/sk-SK/Najpredavanejsie-pripravky/Mary-Kay-Skinvigorate-Cistiaca-kefka/170314.partId?eCatId=4294966105″ size=”medium” bgcolor=”#eb88eb” icon_type=”general foundicon-search” icon_position=”left” shape=”round”]MaryKay.sk[/otw_shortcode_button]

Po čistení pleti je potrebná tonizácia. Kedysi som používala Ružovú Vodu od Purity Vision – ku ktorej sa určite vrátim, pretože nič lepšie na moju pleť nepoznám. Nedávno som spotrebovala tonikum Serozinc, ktoré bolo tiež fajn. A keďže som potrebovala nové, využila som možnosť a siahla som po hydratačnom regeneračkom toniku od MK.

Tonikum je z rady Time Wise, ktorá je primárne určená na starnúcu pleť. No dokonale vyhovuje potreby mojej citlivej pleti. Aktuálne používam večer po čistení pleti a ráno samostatne na odstránenie nečistôt z noci. Som naozaj spokojná. Tonikum viditeľne upokojí pleť a po použití nemám pocit napnutej pleti, takže naozaj aj hydratuje. Ale že naozaj NAOZAJ. A mám po ňom takú… hebkejšiu pokožku… Opäť som bola milo prekvapená. Úprimne som nečakala, že MK má takúto kvalitnú kozmetiku, no niečo na tej skincare od MK je…  Efektom by som ho skutočne prirovnala k mojej milovanej Ružovej vode. Je naozaj fantastické.

A negatívum? V používaní žiadne!  Ale cena… 25€, či  je to za 147 ml  primeraná cena je naozaj diskutabilné. Tonikum je síce naozaj kvalitné, no za túto cenu môžem mať 300ml spomínanej ružovej vody, ktorá je prírodná.

Nie každému však ružová voda vyhovuje. Preto ak hľadáte kvalitné tonikum, ktoré bude krásne hydratovať a viditeľne regenerovať pleť, za toto dám ruku do ohňa.

Kúpite ho na eshope Mary Kay:

[otw_shortcode_button href=”http://www.marykay.sk/sk-SK/Najpredavanejsie-pripravky/TimeWise-Hydratacne-regeneracne-tonikum/100730.partId?eCatId=4294966105″ size=”medium” bgcolor=”#ed70ed” icon_type=”general foundicon-search” icon_position=”left” shape=”round”]MaryKay.sk[/otw_shortcode_button]

Poznáte tieto produkty od Mary Kay? Aké produkty od Mary Kay patria medzi vaše obľúbené? Čo by som mala určite vyskúšať? 

Hanka 😉

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.