Pleťová kozmetika,  PRÍRODNÁ KOZMETIKA,  Recenzie

Soaphoria – univerzálny ílový čistič na všetky typy pleti

Značka Soaphoria je synonymum pre kvalitnú prírodnú kozmetiku zo Slovenska. Preto som ju pri testovaní prírodnej kozmetiky nemohla vynechať. Jeden z produktov ktoré som vyskúšala, je aj univerzálny ílový čistič na všetky typy pleti. 

Tento ílový čistič obsahuje 96,7% zložiek v organickej kvalite. Veľmi ma baví že značka uvádza túto informáciu na obaly. Hlavnou zložkou je šťava z Aloe Vera. Okrem toho obsahuje aj vitamín E a kaolín. Rozhodne neobsahuje  silikóny, umelé farbivá, ropné deriváty a parabény, ani živočíšne prísady.

Obsahuje len samé dobré veci ktoré šetrne ale účinne odličujú make up. Vyskúšala som čistič aj na očný make up a dobre si poradí s maskarou. Okolie očí nevysúša ani nedráždi, no očiach trošku štípe. Odporúčam teda len na pleť.

Bojuje proti známkam starnutia, upokojuje mi zapálené a začervenané miesta na pleti.

Je to zabijak čiernych bodiek.

Okrem odličovania ale pleť aj dôkladne čistí. Ja osobne ho používam na dva krát. Najprv na odlíčenie a potom ho opäť vmasírujem do pleti, a nechám pár minút pôsobiť. Po umytí mám pleť čistú, upokojenú a viditeľne stiahnuté póry s menším množstvom čiernych bodiek.

Po dlhodobom používaní mám čiernych bodiek minimum. A s produktom som nadmieru spokojná. Musela som si ale zvyknúť na to, že je to čistič vo forme pleťového mlieka – tie ja nezvyknem používať.

Čistič môžem sa seba jedine doporučiť, najmä ak vás trápia čierne bodky – budete ho milovať. Čestné pionierske! Čím dlhšie testujem prírodnú kozmetiku, tým viac sa čudujem prečo som sa jej doteraz vyhýbala.

Používate prírodnú kozmetiku?

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.