Pleťová kozmetika,  Recenzie

Dračia krv na depresiu

 Nový rok nemám 1.1. – nový rok mám 1.9.

Vždy to tak mám. Leto považujem za krásny a šťastný koniec roka. September zas za nový začiatok, novú šancu. S príchodom jesene plnej smutných dní, zosmutnela aj moja duša. Akosi podvedome stále niečo riešim, stále na niečo čakám a stále po niečom túžim… po čom? Sama neviem. Za pár mesiacov končím školu a tak ma čakajú aj veľké zmeny v podobe hľadania si bývania či zmeny práce. Miesto kde by som chcela žiť mi ale asi neponúkne možnosť práce akej by som chcela.

Ale a asi. Slová ktoré presne vystihujú môj strach z budúcnosti ktorú nemám naplánovanú. Mám predstavu ako by som to chcela ale nemám plán. Jasný a istý. Som človek ktorý má naplánované dni aj týždne dopredu a vie čo bude robiť. Situácia “otvorenej” budúcnosti je pre mňa o to viac stresujúca. Často prepadávam záchvatom paniky a úzkosti. Bojujem s tým ako môžem. Snažím sa myslieť pozitívne a nemyslieť na budúcnosť, ktorej už o chvíľku budem musieť čeliť. Sama.

Keď je smutná duša, máte smutné oči. A horšiu pleť.

Dračia krv na depku

V balíčku od elnino.sk som ale našla zázrak, po ktorom moju depku odhalia len smutné oči. Na pleti by ste to nepoznali. Po použití Dračej krvi (áno, tak sa toto zázračné sérum volá) moja pleť naopak pôsobí rozjasnená, zdravá a plná života. Sérum veľmi rada používam na večer. Pomerne rýchlo sa vsiakne a nezanechá príliš lepkavý pocit. Ráno mám pleť na nepoznanie. Napapkanú, rozjasnenú a zapálené či červené miesta mám upokojené. Sérum sa dá použiť aj pod make up, pretože pleť vyhladí make up sa na neho dobre zapracuje. Síce sérum ako podklad nepoužívam, pár krát som to otestovala.

 

Možno by ste to nepovedali, no Dračia krv má príjemnú kvetinovú vôňu. Okrem toho je nadupaná výživnými látkami, čo je po použit naozaj poznať. Sérum obsahuje vitamíny B, E, ružový olej a Aloe Vera. Pleť hydratuje, pôsobí proti starnutiu i proti voľným radikálom. Môže sa používať aj na telo ako prevencia (a ak som správne pochopila tak aj liečba) proti striám. Je vhodné aj pre tehuľky.

Čierna zlupovacia maska

V balíčku som mala aj čiernu zlupovaciu masku od rovnakej značky ako sérum, Diet Esthetic. Na čiernu masku som bola naozaj zvedavá, nakoľko ju už dlho sledujem kade tade po internete a ku mne sa ešte nedostala. Ani tá z eBay… naozaj… neprišla… O to viac som rada za túto, ktorá obsahuje aj výživné látky ako nechtík lekársky a pantenol. Tieto látky urýchľujú hojenie a sťahujú zápal. Preto sú skvelé pri problémoch s akné.

A aká je maska? Zlupuje sa ľahko a naozaj mi vytiahla aj niečo z pórov. Nie však všetko. Veľmi sa mi ale páči jej protizápalový účinok na mojej pleti. Jediné čo by som jej vytkla je silný zápach alkoholu pri nanášaní. Časom však vyprchá.

 

Oba produkty som testovala na video, pozrite si moje prvé dojmy:

 

A čo sa týka mojej depky? Verím v lepšie zajtrajšky a myslím si, že budúcnosť má pre každého z nás niečo špeciálne. A teda dúfam že všetko vyrieši čas a bude ako má.

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.