Recenzie,  Telová kozmetika

Yves Rocher – Regeneračná rada pre veľmi suchú pokožku

S príchodom jesene a ľahšej depresie, “potešil” ma aj ekzém. Vždy sa v tomto období rád ukáže. Pokožku na celom tele mám veľmi suchú a svrbivú. Často sa preto krémujem. Je to jediný spôsob uľaví od svrbenia. No nie každý krém mi sedí. O to viac ma potešil balíček od Yves Rocher, ktorý obsahoval celú radu regeneračných produktov pre veľmi suchú pokožku. 

Produkty som teda okamžite začala používať a otestovala v bojových podmienkach ktoré moje suché telo naozaj ponúkalo.  A hneď na úvod s potešením prezradím, že produkty záťažový test naozaj zvládli. Bola som natoľko spokojná, že som do testovania zapojila aj moju kamarátku Peťu – má rovnaký problém ako ja, a posunula som jej telové mlieko z tejto rady.

Mimochodom, zloženie produktov z tejto rady obcahuje viac než 2/3 rastlinných olejov a viac než 99% zložiek je prírodného pôvodu. To znie super, nie? Taktiež obaly sú eco friendly.  Celá rada má jemnú, veľmi príjemnú krémovú vôňu.

 

Regeneračný balzám pre veľmi suchú pokožku

To najlepšie z celej rady je za mňa tento regeneračný balzám. Je to pomerne hutný krém, pripomína mi konzistenciou až telové maslo. Obsahuje maslo karité. Balzám je určený na výživu extrémne suchej pokožky. Po použití mám pokožku hydratovanú, upokojenú a voňavú. Na dotyk mám pokožku jemnejšiu – čo veľmi oceňujem, nakoľko suchá pokožka pôsobí často zhrubnuto a drsne.

No a potom ma to napadlo – ak to takto skvelo pôsobí na suché telo, čo moje päty? Poviem vám, efekt je rozprávkový. Suché a drsné chodidlá tento regeneračný balzám zjemní už po prvom použití. Ak ho používate vic krát za sebou, chodidlá sa zahoja a sú naozaj krajšie. Za mňa úplna pecka a preto tento balzám odporúčam všetkým, nielen tým so suchou pokožkou na tele. Ale aj tým, ktorí hľadáte niečo na tie päty – toto je zázrak.

Ozaj, ekzém mi balzám ani nič z tejto rady nezhoršuje.

 

Regeneračný sprchovací balzam

Sprchovací balzám sľubuje uľaviť napätiu pokožky už počas sprchovania. Súhlasím. Má konzistenciu až telového mlieka a tak naozaj pokožke uľaví, zhydratuje ju a vyživí už počas sprchovania. Príjemná záležitosť je to. Opäť má veľmi jemnú vôňu, ktorá ale pretrváva aj po sprche. Bežný smrteľník by sa po sprche týmto balzámom ani krémovať nemusel, no mne – sušienke – to samozrejme nestačí.

 

Regeneračné telové mlieko

Nakoľko som načala balzám aj sprcháč, telové mlieko som si nechala do zásoby. Neskôr, keď som ale zistila aká skvelá je táto rada pre skutočného ekzémistu, posunula som ho kamoške Peťke na test. Ako hodnotí telové mlieko?

” Musím pochváliť, že telové mlieko nádherne vonia. To je prvé čo ma zaujalo a vôňa dlho vydrží. Keď sa tak fajne osprchujem a natriem, tak za sebou nechávam voňavú stopu. Je veľmi prijemné na telo a keďže je na supersuchú kožu, tak mi dobre spravil aj na ekzém. Telové mlieko splnilo, čo sľubuje. Ostala som po ňom vláčna dokonca aj ja a to už je čo povedať. Mam rada telové mlieka a toto sa zaradilo k mojim obľúbeným. Keď sa idem sprchovať, tak sa teším že sa nim natriem. “

Ako môžete vidieť, telové mlieko a sprchovací balzám majú takmer totožnú textúru. Ja takto záverom musím ešte raz Yves Rocher pochváliť a poďakovať za skvelú radu, ktorá mi aktuálne prišla veľmi vhod. Odporúčam!

Ako bojujete s veľmi suchou pokožkou vy? A ozaj, skúšali ste už túto fajnotku od Yves? 

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Jeden komentár

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.