Starostlivosť o vlasy

Moje poprvé: Toni&Guy

Neviem či si na to ešte spomínate, no na jar som natočila video: Všetko o mojich vlasoch. A okrem iného, zmienila som sa tam aj o tom, že vlasy sú kategória kde na kozmetiku trpím najmenej. Som málo vyberavá a v podstate hľadám len ľahké rozčesanie a spoľahlivú fixáciu. Hovorím si, čo som to za blogerku keď takmer celú jednu oblasť kozmetiky vytesňujem a povedzme si úprimne, vzhľadom na moje nízke nároky – neriešim. Rozhodla som sa zmeniť to a zamerala som sa na svoje vlasy viac. Spoznala som ich, vyskúšala som aj nove produkty a zistila som, že som vlastne celkom náročná čo sa “vlasovky” týka. Takže na blogu sa môžete tešiť viac na vlasové produkty. A dnes začneme celkom z vysoka a rovno sa pozrieme na dovolím si tvrdiť najluxusnejšiu značku vlasovej kozmetiky, ktorú dostať v našej drogérii. Toni&Guy – teší ma! 

Hneď v úvode recenzie by som chcela zastúpeniu značky poďakovať. Ponuka spolupráce ma milo prekvapila, je to značka ktorú by som si sama pravdepodobne nekúpila. O to viac ma milá spolupráca teší po vyskúšaní produktov.  Zastúpeniu som iba napísala aké mám vlasy a nechala si balíček namiešať. Trafili sa presne, čo je vždy skvelé, keď mi odskúšané produkty sadnú a používam ich ďalej. Ďakujem.

Damage Repair shampoo & conditioner

Problém ktorý s akýmkoľvek “repair” šampónom mávam, sú rýchlo mastiace sa vlasy. A tak som podvedome niečo takéto čakala aj od tohto šampónu z rady Damage Repair. O to viac ma prekvapilo, že tento šampón je iný. Vlasy mi po ňom vydržia fresh moje štandardné dva dni. Hodnotím to veľmi kladne.

Šampón aj kondicionér majú príjemnú jemnú vôňu. Nie je to kvetinová vôňa, skôr taká… mm.. svieža… profesionálna? Neviem ju popísať ale je krásna a vydrží. Kombo používam spolu a po umytí mám vlasy nadýchané, nezaťažené ale zároveň lesklé. Končeky mám akoby zacelené a vlasy pôsobia zdravšie. Skrátka nemám čo vytknúť a mama si duo zamilovala tiež.

Inak, zaujalo ma aj otváranie balenia na klik.

 

High shine serum &  Creation Hairspray

Sérum pre vyšší lesk vlasov má opäť krásnu profi vôňu. Veľmi sa mi páči aj sklenený flakón s pumpičkou. Spolu s balením v krabičke predstavuje za mňa aj chutný darček napríklad kamarátke. Čo sa efektu na mojich vlasoch týka, musím znova chváliť. Sérum vlasy vôbec nezaťažuje. Po aplikácii séra vlasy ostávajú vzdušné a na dotyk hebké. A čo sa týka lesku? Potvrdzujem, že vlasy sú naozaj na pohľad lesklejšie.

Čo sa týka laku na fixáciu objemu, až taká pozitívna nebudem. Lak sľubuje fixáciu ktorá nezlepuje a dá sa rozčesať, s čím môžem súhlasiť. Avšak bohužiaľ moje ťažké vlasy sú asi priveľký súper pre akýkoľvek objem a ani po použití tohto laku to nieje u mňa lepšie. Po chvílke mi vlasy spľasknú ako vždy. Čo sa však týka fixácie účesu tak môžem potvrdiť že sprej fixuje k mojej spokojnosti. Sprej používam denne.

Dnes to nebola ani tak recenzia ako óda plná pochvál. Som naozaj rada že mi zastúpenie poslalo produkty ktoré mi sadli. V balíčku som nemala produkt ktorý by som nepoužívala. Moja prvá skúsenosť so značkou Toni&Guy dopadla na jednotku. Ja sa už teraz teším na ďalšie produkty.

Hanka 😉

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.