Starostlivosť o vlasy

Instantná dlhovláska

Pred dvoma rokmi by ste ma možno nespoznali. Môj long bob strih neexistoval. Mala som vlasy viac ako o pol metra dlhšie, než dnes. Takmer po zadok. Boli husté a ťažké, čo dosť zaťažovalo pokožku mojej hlavy. Často ma po večeroch bolela a tak som sa rozhodla odľahčiť ju. Cvak -cvak a moje vlasiská boli fuč. Hoci túto poriadnu zmenu neľutujem, dlhé vlasy mi začali chýbať a rozhodla som sa nechať si ich znova narásť.  Kým sa tak ale stane, ešte si počkám.

O to viac ma potešila ponuka na spooluprácu od eshopu happyhairshop.sk. Mohla som si u nich vybrať sadu clip-in ľudských vlasov, vďaka ktorej môžem z času na čas byť opäť dlhovlasá.

Rozhodla som sa vybrať si sadu vlasov o dĺžke 50cm. S farbou som mala problém. Musím veľmi pochváliť pani na podpore ktorá vďaka fotkám, ktoré som im zaslala na email trafila moju aktuálnu farbu presne – stredne hnedá. Zladiť farbu clip-in s vašimi vlasmi je veľmi dôležitý krok. Nasadené clip in potom pekne splynú s vašimi vlasmi a celé to pôsobí omnoho prirodzenejšie. Hneď ako mi vlasy prišli, nedočkavo som si ich nasadila. Farba mi pekne sadla, čo môžete vidieť v tomto mojom vlogu.

 

Ľahká aplikácia

Sadu by malo tvoriť 100% ľudských vlasov, neviem ako otestovať či je to pravda. Na omak mi však vlasy prišli trošku umelé, no nemali by byť.  Pred prvou aplikáciou som mala trochu rešpekt, pretože som “ľavá”. No nakoniec som to zvládla bez akéhokoľvek návodu – clip in vlasy sa používajú veľmi jednoducho a intuitívne. Vďaka tomu že ich tvorí prírodný vlas, je aj starostlivosť o nich ľahká. Po každom 4 použití je dobré vlasy umyť a nechať vysušiť. Môžete ich žehliť aj natáčať kulmou. Vlasy by mali vydržať ak s nimi budete zaobchádzať šetrne.

Jediné, čo by som tejto konkrétnej sade vytkla je to, že je na mňa riedka. Samozrejme, nie je to chyba sady – to ja mám husté vlasy. Aby sa sada vyrovnala mojim vlasom potrebovala by som ešte jednu. Vyriešila som to ale tak, že si clip in natočím, čím získajú lepšiu hustotu a objem a mojim vlasom natočím len konce. Potom sa rozdiel v hustote vyrovná. Clip in som veľmi ocenila do účesu, ktorý som potrebovala na jednu akciu. Bob strih v dĺžke ktorú teraz mám nedáva veľmi priestor pre kreatívne ani elegantné účesy. 

Moja skúsenosť s clip in vlasmi je veľmi pozitívna. Aplikujú sa ľahko, nosia sa dobre a plnia účel. Trvalo  predĺžiť vlasy by som si asi nedala, môj bob sa mi páči. A na to ako mi vlasy dorastú do pôvodnej dĺžky si rada počkám. Každopádne oceňujem, že mám clip in vlasy doma. Je fajn byť raz za čas znova dlhovlasá! Ďakujem happyhairshop.sk 🙂

Používate clip in vlasy? 

Hanka 😉

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.