Dekoratívna kozmetika

BIODERMA SENSIBIO AR BB CREAM SPF30

Keď som začiatkom leta písala článok o mojich obľúbených BB krémoch, spomenula som v ňom že na tie “Bíbička” úplne nie som. Rozhodla som sa na tie BB krémy lepšie pozrieť, začať ich viac testovať a hlave – viac používať. Veď majú toľko benefitov pre pleť! A tak som sa na to dala. Hľadala som hlavne kúsok, ktorý by aj dobre kryl.  A viete čo? Kto hľadá nájde! Dnes vás teda zoznámim s Bioderma sensibio AR BB krémom.

Ešte na začiatku leta (dnes mi to príde naozaj dávno), sa mi vďaka eshopu parfémy – EL NINO.sk dostal do rúk BB krém od Bioderma. Popravde, dekoratívka “lekárenských” značiek ma nikdy extra neťahala no dala som na doporučenie a BB krém vyskúšala. A som naozaj rada, že som sa nechala ukecať.

Krém ma totiž dostal svojou  schopnosťou korigovať začervenanie. 

Krém je na to samozrejme určený ale svoju úlohu krytia začervenania si plní naozaj dobre. Osobne ma trápi nie len začervenanie a žilky okolo nosa ale aj miestami červené akné. BB krém má síce slabšie až stredné krytie, no čo sa týka korekcie začervenania, moje problémové partie (nos a akné) dokonalo prekryl a zjednotil.  Taktiež by mal pleť dlhodobo upokojovať, zvyšovať odolnosť pleti a z dlhodobého hľadiska by mal pomôcť aj regulovať začervenanie a viditeľné žilky. 

Bioderma Sensibio AR BB Krém má hutnejšiu konzistenciu, ktorú ale na pleti nebolo cítiť. Po aplikácii pekne splynul s pleťou, nevytváral masku. Nedráždil moju pleť, neupchával póry ani mi nezhoršil akné. Po zapudrovaní mal dobrú výdrž. Svetlý odtieň Claire Light, je na mňa tak akurát na leto. Bohužiaľ som skutočne bleduľka preto pre mňa na zimu určite nebude.

BB krém poskytuje SPF 30, čo je ideálna ochrana pleti už aj na opaľovanie. Práve pre vyšší spf faktor a jeho krycia schopnosť z BB krému  urobili môjho miláčika na leto. Nepotrebovala som tak tonu korektoru či opaľovací krém ako podklad. Všetko som mala pekne v jednom.

Ak vás trápi citlivá pleť s množstvom začervenania, za seba môžem Bioderma Sensibio AR BB krém len odporučiť.

Hanka 😉

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.