Dekoratívna kozmetika

NOVINKY Revlon Colorstay: Kajalové očné linky a ceruzky na obočie

Keď sa poviem Revlon Colorstay, hneď si predstavím ich ikonický make up. V rade Colorstay je ale aj množstvo iných produktov a nedávno pribudli ďalšie. Novinkami sú 2v1 kajalové očné linky a ceruzky na obočie. Pohrala som sa, vyskúšala som a mám jasný názor. Je mi len ľúto, že dnes sa pochvaly sypať nebudú… Ale nebojte sa, nebude to ani také zlé 🙂 

Revlon Colorstay 2in1 Angled Kajal

Lepším kúskom z dvojice noviniek je určite skosená kajalová ceruzka 2 v 1. Na jednej strane nájdete šiknú tuhu s ktorou nakreslíte ako tenkú tak hrubú linku, a na druhej strane štetček. Ten je praktický a dá sa v pohode použiť – za to Revlon chválim. Málokedy sa mi totiž stane, že aplikátor ktorý je v balení aj reálne používam. S kajalkou som sa hrala a zistila som, že ako linka je nepoužiteľná. Hej. Linka 2v1 nepoužiteľná ako linka. Linka rýchlo schne preto ak ju chcete nosiť rozmazanú, treba konať rýchlo. To sa mi veľmi páčilo a tak som dúfala že bude dobre držať na viečku. To sa nestalo. Ak som ju už použila ako normálnu linku alebo som ju chcela nosiť rozmazanú do stratena – zakaždým sa mi počas celého nosenia otláčala na viečko, fľakatila a posúvala sa. Linku je nutné fixovať tieňom alebo púdrom…

Kajalky sa mi ale osvedčili na waterline. Použila som ju takto aj vo videu o Mary Kay. Sýta čierna mi vydržala až do odlíčenia (cca 4 hodiny), čo ma milo prekvapilo a zdá sa, že to bude dobrý držiak. Kajalky sa mi rovnako osvedčili aj ako podklad pod očné tiene (smokey), čo uvidíte v najnovšom líčiacom videu.

Revlon Colorsaty – ceruzky na obočie

Obočie by malo byť zaradené medzi umelecké smery. Posledné roky sa na neho kladie dôraz. Je to naozaj dobre, pretože obočie pekne ohraničí tvár. Bežne chodím bez maskary – no bez obočia? Ou… to nie. Aj keď patrím k šťastnejšej časti populácie a obočie mám prirodzene a rastie mi, aj tak si ho ráno ešte dokresľujem. Preto som rada že vznikajú stále nové a zaujímavé produkty ktoré s do tvarovaním obočie pomáhajú každé ráno.

Na novinku od Revlon som teda samozrejme bola zvedavá. Ceruzka je automatická, vysúva sa. Na jednej strane je praktická špirálka, čo si ja osobne na produktoch na obočie veľmi cením. Produkt zaujímavé až voskové zloženie. Spočiatku mala ceruzka ostrí tvar a tak sa ňou dali pekne imitovať chĺpky, po otupení už nie. Pri vykresľovaní obočia zanecháva akoby drobné fliačiky – čo je vidieť najmä pri najtmavšom odtieni. Urobiť touto ceruzkou “prirodzené” obočie je pre mňa nemožné.

Po tom, ako ceruzku chcem rozčesať špirálkou, rozmažem si ju všade aj do okolia obočia. Pretože produkt sa ľahko zachytí na špirálku. Po použití ceruzky je nutné teda okolie obočia upraviť korektorom, čo nie je niečo po čom by som túžila. Na výber sú pomerne prirodzené a pekné odtiene. Napriek dobrej výdrži mi ale produkt sám o sebe nesadol.  

A pretože mám dve kamarátky ktorým sadli odtiene Blonde a Soft Brown – poprosila som ich o recenzie 🙂 Ako sa ceruzka páčila im?

Anit z blogu anitbeautylejva.blogspot.sk o BLONDE: “Môj prvý dojem z nej bol WAU a súčasne aj UFF! Farba! Tá farba je dokonalá! Ale zneistela som pri hrúbke samotnej tuhy. Je široká! V tom momente sa mi zacnelo po klasickej strúhacej ceruzke, ktorá, hoci len na krátko, dokáže mať poriadny špic. Tuha sa na mojej pokožke rýchlo topila. Takže aj okraje obočia, ešte predtým než stihla zaschnúť a držať, sa rozmazávali. Plusom ceruzky je špirálová kefka na druhom konci.”

Katka o SOFT BROWN: “Môj prvý dojem z ceruzky Revlon bol veľmi pozitívny, pretože mi vyhovuje jej vosková konzistencia (čo zaručuje, že ceruzka dobre drží a nestiera sa), no pokiaľ to “preženiete” a nanesiete jej príliš veľa, tak na obočí zanecháva čiastočky vosku. Aby ste sa tomu vyhli, tak si po nanesení ceruzky obočie prečešte kefkou, ktorá tvorí druhu stranu ceruzky a je to! ? “

Hanka 😉

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.