Pleťová kozmetika

NUXE Rose petals cleanser

Viete ako to mám. Moja pleť je suchá, citlivá s akné. Proste problémová. Svoju rutinu sa snažím držať veľmi jednoduchú a čo najviac rešpektujúc moju citlivú pleť. Rada skúšam nové produkty, no mnohé sa mojej pleti nepáčia a tak u mňa končia už po prvom vyskúšaní. Nájsť vhodné produkty je často boj, no nie je to nemožné. A občas sa podarí aj láska na prvé umytie – presne to je prípad aj NUXE Rose petals cleanser.

Je to tak. Láska na prvé umytie. Mojej náročnej pleti výnimočne niečo sadne. Ale s týmto čistiacim gélom s ružovými lupeňmi od NUXE, nemala a stále nemá najmenší problém. 125 ml balenie čiastiaceho gélu NUXE je nabité ingredienciami prírodného pôvodu. Až 95% z nich je takých.  Ako som spomínala minule, na prírodnú kozmetiku si veľmi nepotrpím, no tej mojej pleti sa zdá sa – veľmi páči. A tak som rada že vďaka ELNINO.sk som svoju rutinu mohla obohatiť o ďalší kúsok kozmetiky s lepším zložením.

Gél je určený na citlivú, normálnu až zmiešanú pleť. Vôňa je hypoalergénna, vyvvinutá pre potreby citlivej pleti.  Tej mojej, netajím sa už od úvodu, vyhovuje. Pleť zanecháva vláčnu, nenapnutú, nepodráždenú. Akné mi nezhoršuje – naopak zapálené miesta viditeľne upokojuje.

Neobsahuje parabény ani mydlo.

Gél je určený ako na čistenie pleti, tak na jej dôkladné odlíčenie. Je vhodný a môžete ho použiť aj na odlíčenie očí. Ja osobne mám odličovanie na mokro rada – je rýchle. Tento gél sa popasoval aj s vodeodolnou maskarou. Odličuje šetrne a nezhoršil mi ekzém ktorý mávam na viečkach. V prípade ale, že sa týmto gélom odličujem a zároveň si ním chcem aj pleť vyčistiť, používam ho dva krát. Raz na odlíčenie a raz na vyčistenie. Nie že by v prvom kroku vyčistil pleť zle, ale ja mám rada keď viem, že mám pleť naozaj precízne vyčistenú. Tak to vždy robím na dva krát.

Mimochodom, ak ho nechcete na čistenie pleti tak ako odličovač je vhodný podľa mňa pre každého, kto sa chce alebo odličuje namokro.

Konzistencia gélu je naozaj zaujímavá. Gél je po vytlačení z tuby akoby krémový – krémovo olejoví. Ťažké popísať no snažím sa ako viem – fotky v tomto prípade hovoria za mňa. Po kontakte z vodou nepení, práve naopak sa skôr akoby roztopí až na vodnatý gél. Zaujímavé. A ešte raz – ťažko popísateľné.

Takto záverom, ak to z celého textu nebolo jasné musím ešte raz zopakovať. Gél na čistenie pleti s lupienkami ruží od NUXE som si zamilovala na prvé použitie. Pre moju pleť je ideálny. Pomáha mi ako s akné tak so suchými miestami a pleť nedráždi.

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.