Dekoratívna kozmetika

Novinky AVON a súťaž o balíček riaseniek

Vždy, keď mi príde balíček od AVONu teším sa. Je to značka ktorú som dlho obchádzala a nevnímala. Od puberty som si sama z AVONu neobjednala a tak som ani nemala prehľad o tom, aká táto značka je. Všetko sa ale zmenilo na jar, keď som s touto značkou nadviazala spoluprácu. Od vtedy mám možnosť produkty testovať a musím uznať, že som našla pár skvelých produktov.  Tento krát ma prekvapil balíček v Októbri a obsahom je za mňa 50 na 50. Boli v ňom produkt ktoré nevyužijem ale aj také, ktoré používam denne.

Čo mi nesadlo?

Lak na nechty Mark. gel shine, je sám o sebe super. Mám doma viacero odtieňov. Všetky kryjú už v prvej vrstve a majú nádherný gélový lesk aj akoby objem. Výdrž je taká priemerná. V tomto prípade mi ale prišiel fialový odtieň ktorý skrátka neunosím – a tak som sa rozhodla ho ani neotvárať a posuniem ho ďalej (možno práve jednej z vás).

Musím veľmi AVON pochváliť za to, že pri výbere odtieňov make upov sa snažia trafiť do farby pleti blogerky a zároveň aj myslia na to, aby make up mohla nosiť v danom ročnom období. A tak na jar som dostala Mark. NUDE MATT fluid make up v tmavšom odtieni na leto, a teraz na jeseň v svetlejšom na zimu. Práve preto že som tento make up už testovala a viem že mi nesedí, opäť tento svetlý posuniem ďalej. Make up je zmatňujúci a zmatňuje naozaj dobre. Mojej suchej pleti to nevyhovuje pretože mi zvýrazňuje suché miesta. Môžem teda potvrdiť že pre mastnú pleť, bude naozaj vyhovujúci.

Čo sa týka telového spreju Jahoda & biela čokoláda, vonia úžasne, naozaj v ňom cítiť bielu čokoládu. Nie je to však typ produktu, ktorý by som vyľadávala a používala – či už v lete alebo zime. Tak tom sa rozhodla že aj tento sprej, posuniem ďalej.

 

Čo som si zamilovala?

Mark. CC cream, som si naozaj obľúbila. Pretože sa mi zlepšila pleť, snažím sa na deň nosiť rôzne BB/CC krémy – myslím si že sú pre pleť výživnejšie. Bez trestania sa priznám, make up je pre mňa stále top, no našla som aj BB alebo CC krémy ktoré mu krycou schopnosťou môžu konkurovať. Tento od AVONu to síce nie je, no aj tak ho aktuálne nosím takmer denne.  Má ľahké krytie, no pleť zjednotí. Má saténový finiš a pre lepšiu výdrž ho je potrebné fixovať púdrom. Nosí sa veľmi príjemne, je to naozaj hydratačný krém. Nezhoršuje mi akné.

Z celého balíčka ma najviac dostal rúž Mark. Asi vám je jasné prečo. Tá farba je ako stvorená pre mňa. Nehovoriac o tom, že je ideálna na jeseň / zimu.  Sám o sebe rúž nie je dlhotrvajúci. Je skôr hydratačný a príjemný na každodenné nosenie. Za seba ho ale môžem doporučiť.

A ozaj… Ak chceš vyhrať pre seba a svoju kamarátku balíček 5 AVON maskár, bež na môj instagram: hanka_li a zapoj sa do súťaže pod fotkou. Určite ju spoznáš – je označená ako “súťaž”.

Aký AVON produkt máš rada? 

Hanka 😉

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.