Dekoratívna kozmetika

Avon Mark.

Ešte začiatkom marca, mi z Avonu poslali domov balíček dekoratívnej kozmetiky. Veľmi ma to potešilo, pretože balíček bol plný zaujímavých produktov, ktoré vždy rada otestujem.

A tak vám dnes predstavím kopec  noviniek z rady Avon Triu a novej, hravej rady Mark. 

Produkty Avon Mark. majú čierno biely dizajn balenia, ktorý sa mne osobne páči. Rada sa vyznačuje hravosťou a nespútanosťou, čo sa odráža na odvážnejších farbách v ponuke.  Okrem toho však v ponuke nájdete aj usadlejšie farby a obľúbené produkty z rady Avon True, ktoré len dostali nový obal.

 

 

Lak na nechty

Lak na nechty, v pomerne netradičnom nude odtieni ma milo prekvapil. Je naozaj kvalitne pigmentovaný. Kryje totiž už v prvej vrstve a má krásny gélový lesk.

 

Líčenie očí

Maskara na objem má na mňa priveľkú kefku a tak som sa rozhodla ju neskúšať a venovať ju do súťaže, pre mojich čitateľov. Súťaž prebiehala do 31.3. na mojej Facebookovej fan page. Ak vám ušla nezúfajte, na facebooku robím súťaže pravidelne, sledujte ma a nič vám neunikne.

Kajalka má krásnu farbu, ktorú ja najmä v lete nosím ako linku. Takéto ceruzky ale obľubujem aj na waterline, čo ste mohli vidieť v tomto videu. A viete čo? Skvelo drží!

Gelový očný tieň má  farbu, ktorá na bežné líčenie pre mňa nie je. Veľká škoda, lebo toto je tip produktu ktorý veľmi urýchľuje ranné prípravy. Len ho dáte na viečko rozmažete do stratena a máte. No ako ma poznáte, viete, že ja sa s ním vyhrám a už teraz viem ako ho použijem na Halloween. Keď som ho mala na viečku vôbec sa nezlieval do záhybu a vydržal mi do odlíčenia. Určite pozrite aj iné odtiene. Je vhodný aj ako podkladová báza.

 

Make up

Tekutý make up Avon Mark. vyzerá super. Mal by zmatniť pleť bez efektu masky. Bohužiaľ mi prišiel natoľko tmavý odtieň, že ho neunosím ani v lete. tento produkt posúvam ďalej.

A tak ho posuniem ďalej. Kompaktný make up Avon true – cream to powder, ma naozaj zaujal. Nikdy predtým som totiž takýto make up nestretla. Napriek tomu, že aktuálne mi farebne nesedí hneď som ho vyskúšala. Make up sa nanáša hubkou, ktorá je súčasťou balenia. Má stredné krytie a zanechal mi saténový finiš, ktorý som nemusela pudrovať. Pekne splynul a na pleti nerobil masku. Bála som sa, či nebude pleť dusiť – ale vôbec. Nie je ho cítiť.

Veľmi sa teším ako ho za pár týždňov poriadne otestujem – keď sa trochu opálim. Zaujalo ma aj jeho kompaktné balenie so zrkadielko, ktoré bude fajn aj na cestovanie či festivaly. Leto! Už nech si tu!

 

A na záver… Moje obľúbené – produkty na pery!

Je to tak. Produktov na pery nikdy nebudem mať dostatok. Iste ste si všimli, že ak v niečom rada experimentujem, sú to práve pery. Tmavé či bláznivé rúže – to je skrátka moje. A tak ma potešilo, že v balíčku od Avonu nebolo o takéto produkty núdza.

Rúž Avon Mark. vo fuchsiovom odtieni, som sa rozhodla venovať vám do súťaže. V tejto farbe už mám množstvo rúžov a ďalší by som neminula. Bola by škoda aby ležal prachom a verím, že niektorej z vás, urobí radosť. Rúž na pery sa predáva až v 14 odtieňoch, blogerka Simona, si nevedela vybrať… tiež by som mala problém…

Zato lesk na pery v jarnej marhuľovej farbe sa u mňa nestratí. Lesk nelepí a je príjemne hydratačný. Možno vás to prekvapí, to okrem extravagantných rúžov, nosím veľmi často nude oči, upravenú pleť a lesk. Je to veľmi svieže a na bežný deň ako stvorené líčenie, ktoré nemusím opravovať.

Fixa na pery, bola pre mňa opäť novinka. Neviem prečo ale čakala som acetónovú vônu – ako majú bežne fixi na papier. Takže ovocná vôňa ma prekvapila. Fixa ma svetlo fialový jarný odtieň a od kedy začali  slnečné dni, často ju nosím. Navyše má prekvapivo solídnu výdrž. Fixku si veľmi pochvaľuje aj blogerka Karin.  Je to rozhodne kúsok ktorý ma zaujal a rada by som skúsila aj iné odtiene.  Naživo ju môžete vidieť v tomto videu.

No a kontúrka, ktorá nemá farbu? Je to skvelý podklad napríklad aj pod tekuté rúže, pretože vyhladzuje vrásky a hydratuje pery bez toho aby skracovala výdrž produktu na nej. Ja osobne však uprednostňujem farebné kontúrky s ktorými viac zvýrazním línie pier.

Nuž čo dodať nakoniec. Len to, že ma mrzí že som sa pre iné povinnosti nemohla aj ja zúčastniť predstavenia týchto noviniek spolu s blogerkou Drew. Ako môžete vidieť a čítať v jej článku, dievčatá si to naozaj užili. 🙂 Nabudúce. Mimochodom… Zuzka, nedávno urobila s novinkami od Avonu krásne líčenie.

Vyskúšali ste niečo z novej rady Mark.? Aký produkt od Avonu je váš obľúbený? Čo by som mala rozhodne vyskúšať?

Hanka 😉

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

komentáre 2

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.