Dekoratívna kozmetika

Vysoko návykové Labello masielka

Advent a Vianoce 2018 sa budú u mňa už vždy budú spájať  aj so značkou Nivea. Poznáte to, keď vám nejaká vôňa pripomenie miesto kde ste boli? Ja ovoniam balzám Labello a som v Krakowe. Na Mikuláša ma Nivea milo prekvapila zásielkou, v ktorej boli nové Labello masielka. Zabudli však na obale uviesť veľmi podstatnú vec. Labello masielka sú vysoko návykové. Niekedy sa produkt skrátka podarí. Za mňa je takýto podarený produkt práve novinka – Labello masielko na pery. Je to milá kombinácia známych Labello balzámov na pery a rúžu. To všetko v praktickom ceruzkovom tvare pre ľahšie a presnejšie nanášanie.

Sú veľmi komfortné a hydratačné. Ich farba je o čosi viac pigmentovaná ako pri klasických Labello balzámoch. Nie je to však úplne superpigmentovaný rúž. Dobrá vec je, že intenzitu si viete sami regulovať a dokážete z tohto masielka dostať naozaj dobrú pigmentáciu. Tak ako pri všetkých Labello balzámkoch aj pri masielkach som začínala mať po niekoľkých hodinách suchšie pery. Stačí si však masielko dať znova a všetko je zažehnané. Masielko sa nanáša jednoducho a pomerne presne vďaka tvaru ceruzky. 

Na výber je množstvo odtieňov od nude až po odvážnejšiu červenú. Vyberie si každá. Mňa osobne najviac uchvátil vínový odtieň, ktorý aktuálne nosím denne. Stal sa z neho môj kabelkový parťák. Z novinky som skrátka nadšená a som veľmi rada, že Nivea priniesla na trh Labello masielka.

Aj by som zabudla. Ešte v Novembri ma Nivea veľmi potešila adventným kalendárom, ktorý som zo zvedavosti hneď musela otvoriť. Obsahoval množstvo praktických cestovných balení obľúbených produktov Nivea, miniatúrky aj napríklad žiletku, hubku na make up alebo dokonca sviečku, ktorá vonia ako slávny Nivea krém. Perfektné. Verím, že ak ste si kalendár kúpili, tak rozhodne neľutujete. No a ak ho uvidíte niekde v zľave teraz na konci decembra tak neváhajte. Unboxing video si môžete pozrieť tu:

Asi všetky beauty blogerky budú so mnou súhlasiť, že najlepší spôsob ako ukončiť rok, je dostať do rúk vydarený kozmetický produkt. Tento rok bol za mňa na kozmetické objavy naozaj plný. Pretože som testovala hlavne prírodnú kozmetiku, čo bola pre mňa veľká neznáma. O to viac sa však teším, že objav ktorým zakončím rok je dostupná kozmetika z drogérie.

Masielka Labello sú veľmi podarené a beriem ich ako predzvesť, že rok 2019 bude na kozmetické objavy ešte lepší ako tento. A radšej už do konca roka nič netestujem. Aby som si udržala tento skvelý pocit.

PS.: Ozaj… Máte už nakúpené darčeky? Mne už chýba len posledných pár drobností a potom už hádam všetko budem mať. Celkom som tento rok vyhľadávala zľavy a výhodné akcie. A hlavne nakupovala som online lebo aj keď som žena, chodiť po obchodoch (najmä teraz keď sú preplnené ľudmi) ma dva krát nebaví.  Natrafila som na portál www.inspinario.com kde si viete nájsť množstvo zľavových a akciových kupónov. Môže vám to pekne ušetriť pri nákupe online. Mrknite sa na to.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.