Rich Treatment Foundation
Dekoratívna kozmetika

ARTDECO Rich Treatment Foundation

Báza pod očné tiene od ARTDECO je moje nové náboženstvo. Som z nej nadšená a tak som sa dala aj na testovanie ďalšieho produktu tejto značky. Je to značka ktorá vyrába profesionálnu kozmetiku. Vybrala som si Rich Treatment Foundation, ktorý ma zlákal práve pre dobré (až veľmi dobré) recenzie od používateľov so suchou pleťou. Teda – mohol by mi sadnúť. A sadol? Tak o tom vám píšem práve dnes.

Make up má matnú sklenenú fľašku so strieborným vrchnákom. Pôsobí naozaj kvalitným, luxusným dojmom. Prekvapil ma obsah len 20ml, bežne make upy majú 30ml. Balenie je teda malé, milé a spratné.

Make up má špachtličkový aplikátor, čoho ja osobne nie som práve fanúšik.  Špachtľou si samozrejme make up nedávam priamo na tvár, dávam si ho na ruku alebo paletu. Aj tak však uprednostňujem skôr make upy s pumpičkou – do balenia tak neprenikajú baktérie.

Rich Treatment Foundation

Make up má hutnejšiu, krémovú konzistenciu, ktorú ale na pleti nie je cítiť. Dá sa dobre zapracovať prstami ale aj hubkou. Make up má rozjasňujúci efekt a stredné až vyššie krytie. Mám odtieň 10 Sunny Shell ktorý má žltý podtón a je určený pre svetlú pleť. Mne dobre sedí aj teraz v zime. Make up  na mne neoxiduje.

Po nanesení mám teda pleť krásnu, nadýchanú a prejasnenú – nie však mastnú. Moja pleť s týmto make upom vyzerá zdravo a šťavnato. Efekt sa mi veľmi páči. Najmä teraz v zime, keď mám pleť akoby bez života.

Rich Treatment Foundation

Veľmi sa mi páči, že zloženie make upu je ošetrujúce a chráni pleť pred škodlivinami z ovzdušia.

Make up by mal byť vodeodolný a dlhotrvajúci. Síce prežije pár kvapiek dažďa, ale rozhodne to nie je žiaden kliešť a celý deň mi nevydrží. Make up sa otiera a postupne sa mi vytráca najmä okolo úst a nosa. Po celom dni v práci zaručene nevyzerá ako čerstvo nanesený. Avšak, musím zase uznať, že ho tam stále mám a stále vyzerá dobre. Lepšie ako mnohé iné make upy čo mám doma. Prekonal ale môj milovaný Catrice HD?  Obávam sa že nie.

Rich Treatment Foundation

Napriek tomu ale posledné mesiace nosím tento make up od ARTDECO denne. Na pleti je príjemný, moja pleť vyzerá sviežo a jeho zloženie sa o moju pleť stará. Patrí k top make upom ktoré mám a som veľmi rada že som si ho na eshope elNino.sk vybrala.

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.