Dekoratívna kozmetika

Novinky MARY KAY – Leto 2018

Vďaka spolupráci s Mary Kay, môžem vždy “okoštovať” aj trocha luxusnej kozmetiky a tak ma táto spolupráca veľmi teší. Ani tento krát ma PR zásielka neobišla. Dnes vám teda prinášam článok o novinkách, ktoré si Mary Kay pripravila na leto 2018.  A bude toho dosť… tak si uvarte čajík a poďme na to! 

Spontánna. Odvážna. Výnimočná. Mary Kay Eau So Daring™

Medzi najčerstvejšie novinky patrí toaletná voda. Vône sa opisujú ťažko. Táto nie je ani sladká – ani ťažká. Je veľmi príjemná kvetinová, až orientálna. Skrátka podľa môjho gusta. No a vône Mary Kay majú úchvatné obaly – čo poviete?

Mary Kay vynovili aj sadu štetcov. Mne sa dostala možnosť vyskúšať štetec na make up. Použila som ho zatiaľ iba pár krát, ale mám z neho dobrý dojem. Štetec je jemný a neplzne. Je syntetický a tekuté produkty nanáša veľmi dobre.

Fixačný sprej je niečo, čo používam na dennej báze. Veľmi som si zamilovala efekt, ktorý fixačné spreje na pleti robia. Krásne do seba zapracujú pudrové produkty, akoby ich roztopia a pleť pôsobí ucelene a viac prirodzene. A hlavne, ak máte dobrý fixačný sprej tak naozaj predĺži výdrž make upu. Všimnete si to, keď ho prestanete používať. 😉

Mary Kay priniesla jeden naozaj dobrý fixačný sprej. Vytvorili ho v spolupráci so slávnou značkou fixátorov Skindinavia® a to bol naozaj dobrý krok. Fixačný sprej je skvelý! Naozaj predlžuje výdrž make upu. Škoda že ho je tak málo. Potrebujem ho ešte aspoň liter.

Prvé opálenie….

Začiatky leta sú pre nás bleduľky naozaj náročné. Prídu horúčavy a je čas ukázať nohy. A teda… Moje žilky + bielo biela farba… Nič moc do sukne. Ja leto vždy začínam samoopaľovákom – je to záchranca. Som však skôr na mlieka s postupným opálením. Nemám rada samoopaľováky, po ktorých ste hneď ako z dovolenky. Kupujem si mlieka s postupným opálením, ktoré dodávajú pokožke skôr nádych farby.

Práve také je aj samoopaľovacie mlieko od Mary Kay. Jeho recenziu som písala už pred časom na instagrame. Postupne dodáva farbu a po týždni máte naozaj pekné nohy. Majú zjednotenú farbu – akoby jemne chytené od slniečka. Mlieko “neopaľuje” do oranžova. Skôr do olivova. Nefľakatí. Pozitívne hodnotím aj jeho vôňu.

Som skrátka spokojná. Potvrdzuje to aj fakt, že som mlieko už úplne spotrebovala.

Medzi krásne novinky patria bronzér a rozjasňujúce lícenky. Bronzér som vám venovala do súťaže a tak som ho neskúšala. Verím však, že je nová majiteľka spokojná. Mňa uchvátil krásny dizajn. 

Minerálny make up

V poslednej dobe si na bežný deň idem minerálne make upy. Zistila som, že mojej pleti veľmi prospievajú. Mám menej akné aj čiernych bodiek. Napriek tomu, že mám suchú pleť, netvoria sa mi šupinky. Vyskúšala som aj minerálny make up od Mary Kay.

Veľmi ma potešila farba IVORY 1 – je výborná pre bleduľky a bude nositeľná aj v zime. Takže hurá. Ďalšiu vec, ktorú má tento make up vychytanú, je zatváranie. Úžasné zatváranie, ktoré by mali mať všetky minerálne make upy a sypké púdre. Vďaka zatváraniu nemám make up po celej kabelke a môžem s ním aj cestovať. Iste uznáte, že to je pri sypkých púdroch veľký problém.

Krytie make upu je stredné – postačuje na zjednotenie pleti.  Kruhy pod očami a prípadné iné nedokonalosti si najprv zakryjem korektorom. Make up sa dá vrstviť, stačí ak jednotlivé vrstvy prestriekam fixačným sprejom. Na moje prekvapenie celkom dobre vydrží na pleti. Ak by som sa ale po práci ešte niekam chystala, chce to poupraviť.

Ja som s novinkami Mary Kay veľmi spokojná a objavila som ďalších mojich obľúbencov tejto značky. Minerálny make up, fixačný sprej aj samoopaľovacie mlieko som si úplne zamilovala. Voňavku aktuálne používam denne.

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.