Nezaradené

Teší ma, naturlove.sk!

Ahojte! Máte prázdniny alebo už pracujete? Ja pracujem – ale vôbec mi to nevadí! Určite ste postrehli moju pauzu od blogu, YouTube aj sociálnych sietí. Dala som si dovolenku a šla som na dovolenku. A bolo to skvelé. Oddýchla som si a vymyslela nové veci. Môžete sa začať tešiť aj na nový dizajn blogu, na ktorom aktuálne pracujem.

Zatiaľ ale takto “po starom”, povedala som si, že je čas na nový článok. Mám doma totiž pár noviniek, ktoré vám musím ukázať! Počas pauzy som objavila ďalší, SLOVENSKÝ eshop plný kvalitnej prírodnej kozmetiky. https://www.naturlove.sk/

Keď som s prírodnou kozmetikou začínala, ani by som nepovedala že máme toľko eshopov a značiek prírodnej kozmetiky zo Slovenska. Teší ma, že ani po pol roku neprestávam objavovať nové. Natulove je nový eshop s prírodnou kozmetikou a ja som si tam vybrala pár naozaj zaujímavých kúskov. Zaujali ma svojou konzistenciou a prevedením. No a či sú aj účinné, to vám hneď poviem.

Za favorita považujem kondicionér v kelímku…

…áno v kelímku. Levanduľový, voňaví a zo Slovenska. Od značky 2Sis.

Kondicionér je určený na mastné vlasy a mal by pomôcť proti lupinám. Napriek tomu, že je veľmi výživný tak vlasy nezaťažuje a nemastnejú mi rýchlejšie. Po použití sú lesklé, zdravé, dobre sa rozčesávajú…. a tá vôňa! Kiež by som vám mohla dať privoňať.

Našľahané telové maslo od 2SIS

Našľahané telové maslo je moje nové náboženstvo. Vážne. Ako to, že som toho neobjavila skôr? Konzistencia je veľmi zaujímavá. Na tele sa roztopí na olej. Nie je to však mastný olej, ale olej, ktorý sa rýchlo vstrebe. Pokožka je potom hebká a hydratovaná. No a opäť ma dostala tá vôňa! Skutočne medová – nič chemické.

Šľahaný pleťový Mangový krém od Navia

Áno… ja viem… ďalšia našľahaná vec… Mangový krém od Navia by som doporučila pre suchú pleť. Tak ako telové maslo, aj tento krém sa na pokožke zmení na olej. Napriek tomu, sa rýchlo vstrebáva. Na pleti nesedí a znesiem ho aj teraz v lete. Nemá výraznú parfemáciu a moju citlivú pleť nedráždi. Ďalší fajn kúsok v mojej zbierke!

Veľmi ma potešili aj vzorky mydiel od Ponio. Určite viete, že mydlá mám na sprchovanie najradšej a tieto boli príjemné. Rada nabudúce siahnem aj po plnej veľkosti.

 

Ja som nadšená! Vyskúšala som nové konzistencie a objavila pár naozaj dobrých produktov z prírodnej kozmetiky. A čo vy? Máte svojho prírodného favorita?

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.