Pleťová kozmetika,  PRÍRODNÁ KOZMETIKA,  Recenzie

Najlepšia prírodná pleťová maska

Krásnu nedeľu! Neďela poobedie je vždy také moje malé spa. Dávam si dokopy obočie a doprajem si aj masku. A ako si tak dnes dávam masku, spomenula som si, že som vám o nej nepísala. A to je veľká škoda, pretože je skvelá. A rozhodne by ste o nej mali vedieť. Otestovaná je poriadne – ostala mi posledná “porcia” 🙁Masku mám z eshopu www.bionatural.sk – je to eshop plný prírodnej kozmetiky. Okrem iného, som si na ňom vybrala aj túto Nimbovú minerálnu masku. Prečo? Mala by pomôcť s akné. A všetko čo pomáha na akné, ja vítam s otvorenou náručou.

Nimba by mala mať protizápalové, liečivé účinky a znižovať zápal pri akné. Maska by mala prečiťovať pleť, tonizovať a pomôcť stiahnuť póry. 

Bola to prvá maska v mojom živote s práškovou konzistenciou. Musím povedať že konzistenciu považuje za nevýhodu. Masku som už takmer celú vypoužívala a stále bojujem s tým, aby som namiešala správne množstvo a v správnej konzistencii. Je to síce pre mňa nevýhoda, ale nepovažujem to za problém.

Isté množstvo nimbovej masky je potrebné zmiešať s vodou (ja používam ružovú vodu), kým sa vám neurobí kašička. Tú potom nanesiete na pleť a necháte pôsobiť 10 -15 min. Viac by sa nemalo. Môže to mať potom opačný efekt.

Zelený prášok na pleti nádherne vonia. Ako čaj. Po nanesení mám na pleti hrejivý pocit. Počas oplachovania mi hrubšie čiastočky urobia príjemný píling. A prečo som si masku zamilovala? Naozaj a viditeľne redukuje zapálené akné, zmierňuje opuchnutie vyrážok a urýchľuje hojenie. 

Také menšie mínus za mňa je, že opláchnutí mám pocit napnutej pokožky a potrebujem hydratačný krém. Taktiež nepozorujem stiahnuté póry.

Za mňa je to zatiaľ najlepšia prírodná maska, akú som doteraz skúšala. Je to naozaj bojovník proti akné a viditeľne lieči. To sa mi páči.

Tipy na prírodné čistiace masky:

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

komentáre 3

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.