Nezaradené

Vlasová kozmetika: North American Hemp CO

Keď ma oslovili z eshopu North American Hemp CO, či by som nechcela vyskúšať ich prírodnú kozmetiku na vlasy, bola to ponuka ktorá sa neodmieta. O to viac ma prekvapilo, keď mi zaslali všetky rady šampónov a kondicionérov na vlasy, ktoré mali k dospozícii. Tiež mi poslali úžasný olej a sprej, ktorý dodá vlasom lesk. Mohla som vďaka tomu vyskúšať ich kozmetiku naprieč a tiež som našla ideálnu kombináciu pre moje vlasy. S kozmetikou od North American Hemp CO som strávila celý rok, vypotrebovala som ich a tak vám dnes môžem priniesť poriadnu recenziu. 

Ešte v úvode by som si rada zaspomínala na perfektný vlasový olej od tejto značky, používam ho dodnes ako masku na hĺbkovú výživu a dovolím si tvrdiť, že som lepší olej na vlasy nemala. Aj po mesiacoch si stojím sa svojou recenziou a nakoľko už som na dne fľaštičky, chystám sa tento zázračný olej na vlasy objednať znova! A ak by som vám mala odporučiť jediný produkt od značky North American Hemp CO, bol by to práve tento olej.

 

Let it Shine-Shine Spray

Sprej na vlasy – lesk na vlasy v spreji od North American Hemp CO môžete použiť samostatne na hotový účes, alebo ako ochranu pred teplom. Práve ako ochranu pred teplom ho používam ja a funguje výborne. Vlasy po použití kulmy nie sú suché a končeky sa mi neštiepia. Na použitie samostatne sa mi neosvedčil. Je pravda že vlasy nezlepí ale ak ho použijem bez následnej tepelnej úpravy, tak sa mi vlasy veľmi rýchlo začnú mastiť. Práve preto bude podľa mňa vhodný na suché vlasy. Ak teda hľadáte prírodnú ochranu na vlasy pred teplom, tento sprej môžem odporučiť.

Obsahuje omega 3 a 6, vitamíny, oleje z konope, citrusov a výťažok zo zázvoru. Jeho zloženie je perfektná výživa pre suché a namáhané vlasy. A ozaj… krásne vonia!

Šampón a kondicionér na suché a poškodené vlasy

Šampón a kondicionér naozaj budú skvelé pre veľmi suché a poškodené vlasy. Soak it Up hydratačný šampón nebol môj šálok kávy, bol priveľmi hydratačný a vlasy sa mi po ňom veľmi rýchlo zamastili znova. Pre suché vlasy to bude spása. Naopak Soak It Up Hydratačný Kondicionér  mi veľmi vyhovoval a dovolím si tvrdiť, že je najlepší prírodný kondicionér aký som kedy mala. A rozhodne najlepší od tejto značky. Vlasy sa mi po ňom krásne rozčesávali, boli lesklé, pružné a zdravé.

Produkty obsahujú tonu omega mastných kyselín, extrakt kamilky a termálnych rias, ktoré vlasy hydratujú, obnovujú rozštiepené končeky. 

 

Šampón a kondicionér na zväčšujúci objem

Volumega Šampón pre objem, bol naozaj volumega. Vlasy krásne “do vrzava” vyčistil, prevzdušnil ale nevysúšal. Naozaj som mala pocit väčšieho objemu a tento šampón som si spomedzi všetkých obľúbila najviac. Vlasy mi po ňom vydržali nemastné až dva dni! Obsahuje liečivú rastlinu ženšen, extrakt zeleného čaju a proteíny.  Volumega Kondicionér   by som odporučila skôr na vlasy, ktoré sú prirodzene lesklé a nemajú rozštiepené končeky. Na mojich vlasoch nerobil žiadne zázraky a mala som pocit, že mi ich nepomáha rozčesať – musela som vždy použiť ešte extra kondicionér v spreji.

Vyhladzujúci šampón a kondicionér

Smooth Cleanse vyhladzujúci šampón s extraktom granátového jablka a zrniek hrozna, mal u mňa podobný efekt ako šampón na suché vlasy. Vlasy čistil krásne, “do vrzava” ale veľmi rýchlo sa mi po ňom mastili. Odporúčam ho teda skôr na strapaté, krepovité a suché vlasy. Vlasy viditeľne uhladil ale pretože ja mám vlasy prirodzene hladké, skôr mi ich upackal. Kondicionér mi vyhovoval viac, pretože končeky mám suché. Dodal im lesk, uhladil ch a tak moje vlasy vyzerali ako čerstvo vyžehlené. Všimla som si, že mi vlasy po používaní tejto rady vypadávali menej a boli pevnejšie. Tak ako všetky vlasové produkty tejto značky, aj vyhladzujúca rada je nabitá vitamínmi, minrálmi, omega 3 a 6, aminokyselinami a olejmi.

Musím pochváliť aj balenia. Kondicionér mal praktickú pumpičku. Balenia vyzerali luxusne.

Šampóny a kondicionéry mali podobnú konzistenciu aj vôňu. neobsahujú sulfáty ani parabény a tak sú vhodné aj na farbené vlasy. Ich prírodná receptúra je obzvlášť šetrná a dodáva vlasom aj extra výživu. Obsahujú konopný olej a nie sú testované na zvieratkách. Sú vhodné na citlivú pokožku a pre alergikov.  Moja ideálna kombinácia? Jednoznačne šampón na objem a výživný kondicionér na suché a poškodené vlasy. Dokopy tvorili skvelé duo, ktoré mojim vlasom veľmi svedčalo.

Na eshope North American Hemp CO teraz prebieha akcia 2+1 zadarmo. Ceny majú veľmi prijateľné a preto vám odporúčam pozrieť sa na ich kozmetiku a urobiť si radosť objednávkou. Ja si brúsim zuby na telové mlieko a skincare.

Napíšte mi, ktoré produkty vás od značky North American Hemp CO  zaujali? 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.